Witam użytkowników i900.
Odnośnie baterii to mam mieszane uczucia. Na sofcie SAHH5 wytrzymywała mi 2 dni i po zmianie na SAHJ1 tez tyle wytrzymuje ( a odnoszę wrażenie,że może i troszkę mniej) przy podobnym użytkowaniu. Podobno zmiana softu miała wydłużyć jej działanie. W moim przypadku tak się nie stało.
Witam,
Ja używam już od dłuższego czasu softu DXHI2 i się przy nim zatrzymałem. Jedynie czasem jest problem przy wyłączonym oszczędzaniu energii przez wifi.
Dziś odłączyłem pda od ładowarki o 8 rano. Od 9 do 16 cały czas odtwarzała mp3 (słuchawki, coreplayer przy wygaszonym ekranie), kilka smsów, chwilę działało radio.
PhoneAlarm pokazywał, że zostało około 2-3 godzin używania pda (jeżeli ekran byłby włączony). Wysłałem kilka smsów, chwilę korzystałem z wifi.
O godzinie 22 podłączyłem pod ładowarkę, ponieważ wyskoczył komunikat o baterii.
Oszczędzanie energii mam wyłączone, włączone tylko dla wifi. Dodatkowe podświetlenie ekranu chyba mam wyłączone.
Na todayu mam phoneAlarm, kalendarz i ilaunchera. Myśle, że to też ma duże znaczenie.
Pda ładuje codziennie przez noc niezależnie od stanu baterii.
--->
Wcześniej też miałem SAHH5 i omnia potrafiła się rozładować zostawiona bez ładowarki na noc. Teraz jesk OK.