Łindołsookiękowywszowież na Omni?

• 14 Odpowiedzi
  • 2209 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline szycha7000

• **
  • 155
  • Sprzęt: Omnia, desire z, galaxy s 2, xperia t
Łindołsookiękowywszowież na Omni?
« dnia: Październik 13, 2008, 15:10:00 »
Witam!

Czy ktoś instalował na omnii program Łindołsookiękowywszowież? Jestem Ciekawy jak to będzie wyglądało. Może ktoś zamieści screeny. Ja jeszcze nie posiadam i900, więc sam nie przetestuję.
Dla tych, którzy nie wiedzą o co chodzi podaje link: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=110005.0.

Pozdrawiam!
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 15:11:40 wysłana przez szycha7000 »

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
Odp: Łindołsookiękowywszowież na Omni?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 13, 2008, 17:00:05 »
wgralem to dzis  i no niestety wysypal sie programik :/

okienka probuja sie tworzyc ale nie udaje  im sie to :/
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

*

Offline SeBoLeX

• 646
  • Sprzęt: Omnia -> HTC Leo -> HTC One X -> SG Note 3
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 13, 2008, 17:04:09 »
Kwestia czasu i wszystko będzie pięknie śmigac, na razie jest to wersja alfa i ma prawo nie działac prawidłowo.
Device #1: Samsung Galaxy Note 3 ; ROM: WiechoROM v5 DXUENF3 (4.4.2 - KitKat)

Device #2: Kiano Core 10.1 3G [ROOTED]

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 13, 2008, 17:33:15 »
Kurde gdzie jeszcze założycie o tym temat? To my (autorzy) mamy wiedzieć o bugach...

A co do działania to wyłączcie wszystkie udziwniacze (szajsung today, normalne menu start ma być itd) bo nie wiem co jest w tym WM nagrzebane

okienka probuja sie tworzyc ale nie udaje  im sie to :/

Są bez obramowań?
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 17:37:41 wysłana przez Kajetan Krykwiński »

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 13, 2008, 17:38:19 »
panie autorze do waszego topiku tez dodalem adnotacje ze niestety nie zbyt to sobie radzi z omniaczem .. a szkoda bo pomysl bardzo ciekawy ...

ale za chiny komunistycznie nie chce mi sie to ustawic tak jak na skrinach ktore sa w waszym poscie.. :/ poprostu zmeinia sie tylko pasek na dole  i niby pokazuje sie w okienkach cos ale w tych okienkach nie wyswietla sie poprawnie

*

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 13, 2008, 17:39:29 »
Może jakieś zrzuty ekranu? Nie mam omni (i nie mam zamiaru...) także inaczej niż szczegółowo opisując nam nie pomożecie...

*

Offline kojotek

• **
  • 141
    • LUKOJ multimedia
  • Sprzęt: iPhone 4 16GB
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 13, 2008, 17:44:52 »
Co Ty nie powiesz że powinno się wyłączyć wszystkie wtyczki ekranu Today...  :ohreally: Program po prostu nie działa tak jak powinien na Omni i tyle... Mnie również podkusiło żeby spróbować tego caba ale skończyło się HR i ustawianiem PDA od poczatku. A objawy jakie spotkały mnie? Okienka nie wyświetlały poprawnie aplikacji (przgladarka plikow, przegladarka resco, ie, opera) a po kilku obrotach wyświetlacza z rozdzielczości 240x400 zrobiło się coś około 150x150... :D I ten moment zadecydował o wywaleniu nakładki... :D Ale efekt był na serio przedni (efekt nowej rozdzielczości oczywiście)...
Siemens C25 > Nokia 3210 > Nokia 3310 > Siemens ST55 > Siemens SX1 > Typhoon MyGuide M500 > Samsung D900 > Asus P526 > Nokia E51 > Samsung i600 > Samsung i900 Omnia > HTC HD2 > iPhone 4

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 13, 2008, 17:49:00 »
 ja zostaje poki co przy stockowej wersji jaka oferuje omnia..  im wiecej tych wtyczek nawgrywam tym gorzej :/  zaczynam doceniac to co mam bo co z tego ze cos jest ladne jak nie funkcjonalne ? a w sumie omnia daje rade z tym co ma :) samsung today 2  i do przodu :D

*

Offline temp333

• 812
  • Tekst osobisty
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 13, 2008, 17:50:00 »
Bardzo fajna aplikacja - szkoda, ze nie chodzi. Uzytkuje Win CE 5.0 na PNA i naprawde szkoda ze MS postanowil isc inna droga w WM6.1.

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
  • Sprzęt: Dell Axim X51v | Blackberry 8110, 9700, PlayBook
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 19, 2008, 23:50:52 »
Aplikacja na Windows CE też będzie chodzić, w przyszłym roku trafi z bardziej przyjazną nazwą na cały świat :ok:

*

• 6211
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 20, 2008, 11:21:08 »
Co Ty nie powiesz że powinno się wyłączyć wszystkie wtyczki ekranu Today...  :ohreally: Program po prostu nie działa tak jak powinien na Omni i tyle...

Co Ty nie powiesz - ja wiem jak program działa, Ty nie. Gdyby nie moja interwencja to gryzło by się chociażby z Wisbar Advance Desktop; a skoro z nim się gryzło to równie dobrze mogą być problemy z Samsung Today 2 tudzież Samsung Widgets. Musielibyśmy dostać Omnię do "przetrzepania" systemu a przynajmniej na razie nie widzę na to chętnych  :ohreally:

a po kilku obrotach wyświetlacza z rozdzielczości 240x400 zrobiło się coś około 150x150...
Hmm jedyne co mi tu przychodzi do głowy (znów nieprecyzyjnie opisane) to że program gryzie się z tymi pseudoanimacjami podczas obrotu.

*

Offline gamer

• **
  • 109
  • Samsung łOmnia
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 20, 2008, 13:05:07 »
Sory, ze sie przyczepie ale..
Musielibyśmy dostać Omnię do "przetrzepania" systemu a przynajmniej na razie nie widzę na to chętnych   
Skoro chcecie zeby wasza aplikacja cieszyla sie popularnoscia, to jakos nie szczegolnie widze to, ze publicznie pokazujecie swoj negatywny stosunek do Omni. Tel jak kazdy inny. Co jest z wami ludzie? ;/

*

• 6211
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 20, 2008, 13:09:08 »
Hmm niechęć? Może i tak jest ale czy brak zamiaru kupienia Omni to od razu niechęć? Wyluzuj trochę  :wink:

A teraz z punktu moderatora:

Tel jak kazdy inny.

Omnia to PDA z modułem GSM, nie telefon.

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 20, 2008, 15:53:40 »
Hmm niechęć? Może i tak jest ale czy brak zamiaru kupienia Omni to od razu niechęć? Wyluzuj trochę  :wink:

A teraz z punktu moderatora:

Tel jak kazdy inny.

Omnia to PDA z modułem GSM, nie telefon.

Spokojnie, koledzy pewnie nie pamietają czasów popularności wizzarda, więc mogą nie wiedzieć o co chodzi.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
  • Sprzęt: Dell Axim X51v | Blackberry 8110, 9700, PlayBook
« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 20, 2008, 20:20:43 »
Omnia jest spoko, ale każdy z nas ma jakiś sprzęt i na razie nikt nie ma zamiaru zakupu Omni, a z tego co się orientuję to w przyszłości to się nie zmieni. Więc będzie potrzebny w przyszłości jakiś tester i jakoś to załatwimy. Po prostu bardziej customowe marki (głównie chodzi o to, co mają w ROMie) będą miały sprawną wersję programu nieco później ;) Zależy nam, żeby działało poprawnie możliwie na wszystkich urządzeniach z WM jak i WCE.