Automapa - brak komunikatów głosowych

• 3 Odpowiedzi
  • 2434 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Automapa - brak komunikatów głosowych
« dnia: Sierpień 22, 2010, 19:32:53 »
Witam

Zmianiełem swojego wysłużonego SPv na Omnię i900.. i Hmm wszystko niby super ale troche mam problem z Automapą. Niby działa ale niestety nie gada :)
Czy ktoś wie z czym mogę mieć problem? Generalnie mam teraz Automapę na 2 kartach minisd i niezależnie którą włożę nie ma kominikatów głosowych.
Dzięki za pomoc

Odp: Automapa - brak komunikatów głosowych
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 22, 2010, 20:53:24 »
Może Hołek zaniemówił lub masz go nie wgranego dograj go albo Marzenę lub Mikołaja.Plik o takim rozszerzeniu Marzena (pl).voice do katalogu głównego amp potem w ustawieniach amp wybierz kogo chcesz słuchać.Wszystko co potrzebne tu masz. http://poi4am.prv.pl/
« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2010, 20:55:21 wysłana przez Dziadek13 »

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 25, 2010, 22:16:50 »
Ja miałem podobny przypadek, tyle że u mnie włączył się (i nie dał się wyłączyć) trym samolotowy... głos był cały czas przyciszony do zera.  Po HR wszystko wrócilo do normy. Niestety, nie udało mi się rozwiązać problemu w bardziej inteligentny sposob.
Pozdrawiam i powodzenia :-)

*

Offline latonio

• *
  • 65
  • Sprzęt: B7350 Omnia Pro 4, Lark FB 35.8, Nokia Lumia 920
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 12, 2010, 20:17:59 »
Witam

Zmianiełem swojego wysłużonego SPv na Omnię i900.. i Hmm wszystko niby super ale troche mam problem z Automapą. Niby działa ale niestety nie gada :)
Czy ktoś wie z czym mogę mieć problem? Generalnie mam teraz Automapę na 2 kartach minisd i niezależnie którą włożę nie ma kominikatów głosowych.
Dzięki za pomoc

A, może wgraj AutoMapę ponownie. Tyle, że nie z karty, a z komputera. Wtedy powinna doinstalować odpowiednie pliki dla odpowiedniego urządzenia.