Witam,
Mam pytanie zwiazane z ta 'oficjalna' aktualizacja. Ogolnie OMNIE mam od niedawna, sa 2 problemy, bateria trzyma okolo 1 dnia, drugi to jak np. wgram film 700MB i ogladne sobie go to po jakims czasie zauwazylem, ze pamiec 8GB mam zapelniona calkowicie ( z czego tak w rzeczywistosci jest zapelnionych okolo 1GB) zauwazylem tez, ze jak mam wgrane mp3 okolo 600MB i je odtwarzam to ten problem sie nie pojawia. Nie robilem Hard Resetu, ale obawiam sie, ze jesli mialoby to pomoc to raczej tylko z kwestia pamieci a nie baterii.
I oto moje pytanie, czy taka aktualizacja ze strony samsunga do J3 nie przysporzy wiele problemow i nie uszkodzi mojej OMNII? Moj ROM to SAH5, kupiony w AGD/RTV niebrandowany itp. I czy taka aktualizaja moze rozwiazac problem baterii? Bede bardzo wdzieczny za wszelkie informacje bo troche sie obawiam tej aktualizacji, przebywam w UK gwarancji nie wzialem niestety i nie chcialbym uwalic telefonu:)
Pozdrawiam
PS: TO jest oczywiscie Polska wersja tego ROMu? Pytam dla pewnosci zeby nie bylo niespodzianek