Adapter audio ... :/

• 8 Odpowiedzi
  • 1104 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Adapter audio ... :/
« dnia: Listopad 12, 2008, 18:26:05 »
Kupiłem sobie do Omni przejściówkę audio, krótszą niż ta która jest oryginalnie. Na tej aukcji:

http://www.allegro.pl/item469362950_adapter_mp3_samsung_i900_omnia_lublin_f_vat.html

Ręce po prostu opadają jak usłyuszałem jak telefon brzmi po podpięciu. Szczerze nie polecam.....

Komuś się udało trafić na jakiś dobry adapter?

Odp: Adapter audio ... :/
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 17, 2008, 19:51:17 »
C'mmon nikt nie kupował adaptera?

Dzisiaij poszedłem do jakiegoś komisu z akcesoriami. Poprosiłem o przejściówkę. Gośc mi dał i po prostu słuchać się tego nie dało. Dźwięk spłaszczony i dudniący .... Kurde, moge nawet zapłacić więcej tylko, żeby coś sensownego było, a nie takie g....o!

*

Offline Reniu

• 39
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 17, 2008, 20:06:36 »
przepraszam ale nie uzywam takich rzeczy... po co Ci adapter??

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 17, 2008, 20:10:04 »
Bo ten dołączony jest za długi ....zajmje pół  kieszeni....

*

Offline Patrynio84

• 314
  • Sprzęt: Omnia-->Omnia II-->HTC HD2
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 17, 2008, 21:37:15 »
popieram..zajmuje pół kieszeni a jego zakonczenie jest totalnie beznadziejne,załosne,tandetne...wielkie ''coś'' z klipsem do przypiecia i mikrofonem..ludzie zyjemy w czaach miniaturyzacjia tu takie cos...samsung łamie wszystkie zasady elegancji,uzytecznosci,...zresztą oni niigdy w normach sie nie mieścili:P w zime jeszce ujdzie  ztym wielkim klipsem ale w lato? gdzie ja sobie to przypne...moze jeszcze doczepic do niego karteczke z napisem oto  klips od omni...

*

Offline Patrynio84

• 314
  • Sprzęt: Omnia-->Omnia II-->HTC HD2
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 17, 2008, 23:26:03 »
o chłopie..full wypas :O~ przydało by sie gdzies w polsce wyczaic to :smile:

*

Offline szycha7000

• **
  • 155
  • Sprzęt: Omnia, desire z, galaxy s 2, xperia t
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 17, 2008, 23:29:11 »
A ciekawe jak z jakością. Ale taką przejściówką to bym nie pogardził. Teraz nosze 2m kabla w kieszeni jak chcę muzyki z Omni posłuchać.

« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 17, 2008, 23:45:53 »
A ciekawe jak z jakością. Ale taką przejściówką to bym nie pogardził. Teraz nosze 2m kabla w kieszeni jak chcę muzyki z Omni posłuchać.

Powiem tak ... za 7dolarów to mogę zaryzykować. Problem z czasem, bo nie mam czasu dlubac w ustawieniach na ebay i paypalla.