0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
(...) Wlasnie z hong kongu przyszedl do mnie taki adapterek audio. (...)
Cytat: kordi666 w Styczeń 26, 2009, 21:46:06(...) Wlasnie z hong kongu przyszedl do mnie taki adapterek audio. (...)a to nie ten sam?http://allegro.pl/item528420971_adapter_sluchawek_3_5mm_samsung_i900_omnia_i_inne.html
Wrzucilem kiedys foto takiego do watrku z akcesoriami. Naprawde swietny adapter - prawie jak normalny minijack. Mam pytanko - mozna po wlozeniu go w port odpalic radio FM, tak zeby robil jako antena?
Cytat: temp333 w Styczeń 26, 2009, 22:44:46Wrzucilem kiedys foto takiego do watrku z akcesoriami. Naprawde swietny adapter - prawie jak normalny minijack. Mam pytanko - mozna po wlozeniu go w port odpalic radio FM, tak zeby robil jako antena?Podpinam sie pod pytanie - czy po wlozeniu go w port mozna odpalic radio FM
Cytat: antonib w Styczeń 26, 2009, 23:41:59Cytat: temp333 w Styczeń 26, 2009, 22:44:46Wrzucilem kiedys foto takiego do watrku z akcesoriami. Naprawde swietny adapter - prawie jak normalny minijack. Mam pytanko - mozna po wlozeniu go w port odpalic radio FM, tak zeby robil jako antena?Podpinam sie pod pytanie - czy po wlozeniu go w port mozna odpalic radio FMNie mam pojęcia, nawet nie wiem jak można na omni radio odpalić
Cytat: kordi666 w Styczeń 26, 2009, 23:46:31Nie mam pojęcia, nawet nie wiem jak można na omni radio odpalićTo kup sobie kalkulator i poćwicz dodawanie. Jak to opanujesz to wtedy pomyśl o lepszym sprzęcie.
Nie mam pojęcia, nawet nie wiem jak można na omni radio odpalić
Podlacz przejsciowke i odpal radio /w programach jest RADIO FM, jak probujesz bez sluchawek to pojawia sie komunikat <Zestaw sluchawkowy, ktory pelni funkcje anteny radiowej nie jest podlaczony.Podlacz zestaw> Zastanawia mnie czy ta wtyczka mozna oszukac Omnie i czy ilosc blachy obecna w tym zestawie jest wystarczajaca, zeby sluchac silnej stacji.
jak by bylo po taniości to i dla mnie by można zamówic tak 20 zlociszków moge dać
Cytat: javman w Styczeń 27, 2009, 18:55:00jak by bylo po taniości to i dla mnie by można zamówic tak 20 zlociszków moge dać hehe ... sorry chłopaki, ale na własną rekę musicie kombinować ... pracę już mam całkiem niezłą i nie szukam dodatkowego zarobku .... Mnie wyszło z transportem z hong kongu ok 28 zł....
Na eBayu wszystkie drogi prowadzą do Hongkongu. Cena około 7 dolarów.Ja poszedłem za linkiem umieszczonym powyżej przez Kol. jachraniak. Doszedłem do zakończonej już licytacji na Allegro. Napisałem do wystawiającego i adapter już do mnie idzie. Firma z Gliwic sprzedaje ten adapter w cenie 34,99 zł. Jutro mam otrzymać przesyłkę.Pozdrawiam.
Czegoś tu nie rozumiem po co wam ten adapter??Ta przejściówka w słuchawkach z regulacją głośności i klawiszem do odbierania rozmów wam nie wystarcza?? :shock:Podłączam do niej creativy i wymiata aż szok!! :DI radio działa bez problemu.