Adapter audio do omni :d Pelen wypas

• 21 Odpowiedzi
  • 2866 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Adapter audio do omni :d Pelen wypas
« dnia: Styczeń 26, 2009, 21:46:06 »
http://cgi.ebay.com/3-5mm-Audio-Headset-Adapter-Samsung-Omnia-i900-i908-Ace_W0QQitemZ220351095497QQihZ012QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Wlasnie z hong kongu przyszedl do mnie taki adapterek audio. Jezeli ktos ma watpliwosci, potwierdzam, ze swietnie sie sprawuje. Nie slychac splaszczenia dzwieku ani innych dziwnych oddzwiekow (w przeciwienstwie do przejsciowki ktora kupilem za 15 zł w komisie i ktora od razu do kosza poleciala...).

*

Offline Shrek.pl

• **
  • 196
    • SHREK.pl
  • Sprzęt: TT720, iPhone
Odp: Adapter audio do omni :d Pelen wypas
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 26, 2009, 22:41:58 »
Noo, to zamawiaj z 20szt, sprzedasz, swój będziesz miał free, ja chętnie kupię szt. :)
TT Go720 + WE & CE 8.50 <<>> iPhone 3Gs 16GB + TT 1.4.1 W&CE8.50

*

Offline temp333

• 812
  • Tekst osobisty
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 26, 2009, 22:44:46 »
Wrzucilem kiedys foto takiego do watrku z akcesoriami. Naprawde swietny adapter - prawie jak normalny minijack.

Mam pytanko - mozna po wlozeniu go w port odpalic radio FM, tak zeby robil jako antena?

*

Offline xadrian

• **
  • 128
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S4
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 26, 2009, 22:46:13 »
No w sumie biznes byl by nie zly ;)
BTW: jak juz jestesmy przy adapterach to czy jest taki krotki do podłączenia Omni do USB?? Bo nie raz by mi sie przydala taka mala przejsciowka ;)

*

Offline jachraniak

• 2152
  • Sprzęt: iPhone 13
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 26, 2009, 22:48:51 »
(...) Wlasnie z hong kongu przyszedl do mnie taki adapterek audio. (...)

a to nie ten sam?
http://allegro.pl/item528420971_adapter_sluchawek_3_5mm_samsung_i900_omnia_i_inne.html

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 26, 2009, 23:16:44 »
(...) Wlasnie z hong kongu przyszedl do mnie taki adapterek audio. (...)

a to nie ten sam?
http://allegro.pl/item528420971_adapter_sluchawek_3_5mm_samsung_i900_omnia_i_inne.html

O prosze ... do niedawna jeszcze nie bylo ... tak to tego samego typu .....

BTW. ja tez nie szukam krotkiego kabla usb

*

Offline antonib

• 423
  • Sprzęt: N560 N95 OMNIA... to juz historia Teraz IPHONE 3GS 16
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 26, 2009, 23:41:59 »
Wrzucilem kiedys foto takiego do watrku z akcesoriami. Naprawde swietny adapter - prawie jak normalny minijack.

Mam pytanko - mozna po wlozeniu go w port odpalic radio FM, tak zeby robil jako antena?
Podpinam sie pod pytanie - czy po wlozeniu go w port mozna odpalic radio FM

« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 26, 2009, 23:46:31 »

Nie mam pojęcia, nawet nie wiem jak można na omni radio odpalić

*

Offline antonib

• 423
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 26, 2009, 23:53:21 »

Podlacz przejsciowke i odpal radio /w programach jest RADIO FM, jak probujesz bez sluchawek to pojawia sie komunikat <Zestaw sluchawkowy, ktory pelni funkcje anteny radiowej nie jest podlaczony.Podlacz zestaw> Zastanawia mnie czy ta wtyczka mozna oszukac Omnie i czy ilosc blachy obecna w tym zestawie jest wystarczajaca, zeby sluchac silnej stacji.

« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 27, 2009, 00:22:26 »

To kup sobie kalkulator i poćwicz dodawanie. Jak to opanujesz to wtedy pomyśl o lepszym sprzęcie.

Mam juz jeden duzy... mama mi kupila na matematyke...
Napisane: Styczeń 27, 2009, 00:18:37
Podlacz przejsciowke i odpal radio /w programach jest RADIO FM, jak probujesz bez sluchawek to pojawia sie komunikat <Zestaw sluchawkowy, ktory pelni funkcje anteny radiowej nie jest podlaczony.Podlacz zestaw> Zastanawia mnie czy ta wtyczka mozna oszukac Omnie i czy ilosc blachy obecna w tym zestawie jest wystarczajaca, zeby sluchac silnej stacji.

Działa... coś złapałem i nawet nieźle gra... 107,5 mHz w Wawie ... (cokolwiek to jest bo radia wogóle nie słucham)

*

Offline antonib

• 423
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 27, 2009, 16:43:27 »
[[/quote]

Działa... coś złapałem i nawet nieźle gra... 107,5 mHz w Wawie ... (cokolwiek to jest bo radia wogóle nie słucham)
[/quote]

Kordi
Dziekuje, o to wlasnie mi chodzilo, wtyczka jest mala i nie bedzie przeszkadzala, a noszenie sluchawek jest dla mnie uciazliwe.

*

Offline _TB_TB_

• 791
  • Sprzęt: Samsung SGH-i780 + 4GB microSDHC
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 27, 2009, 18:13:26 »
Ja też poproszę o jeden ;>

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 27, 2009, 18:55:00 »
jak by bylo po taniości to i dla mnie by  można zamówic :) tak 20 zlociszków moge dać :D
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 27, 2009, 20:48:09 »
jak by bylo po taniości to i dla mnie by  można zamówic :) tak 20 zlociszków moge dać :D

hehe ... sorry chłopaki, ale na własną rekę musicie kombinować ... pracę już mam całkiem niezłą ;) i nie szukam dodatkowego zarobku ;).... Mnie wyszło z transportem z hong kongu ok 28 zł....

*

Offline antonib

• 423
« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 27, 2009, 22:27:25 »

hehe ... sorry chłopaki, ale na własną rekę musicie kombinować ... pracę już mam całkiem niezłą ;) i nie szukam dodatkowego zarobku ;).... Mnie wyszło z transportem z hong kongu ok 28 zł....
Szukalem na Allegro, ale nie ma, natomiast byly w cenie 3o-kilka, wiec chyba akceptowalna, ale jakby ktos kupil wieksza partie to sie zapisuje na jedna sztuke

*

Offline koart

• 764
  • Sprzęt: i8000, i9100
« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 28, 2009, 22:35:54 »
chlopaki kupcie sobie na ebayu okolo 22 zl wychodzi z transportem :)
i8000 - WM 6.1
i9100 - Exynos 3.4 na KG2

*

Offline Piotr6

• 12
  • Sprzęt: HD2; ROM 3.14.479.2 (04666) WWE; Radio 2.15.50.14
« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 29, 2009, 17:22:09 »
Na eBayu wszystkie drogi prowadzą do Hongkongu. Cena około 7 dolarów.
Ja poszedłem za linkiem umieszczonym powyżej przez Kol. jachraniak. Doszedłem do zakończonej już licytacji na Allegro. Napisałem do wystawiającego i adapter już do mnie idzie. Firma z Gliwic sprzedaje ten adapter w cenie 34,99 zł. Jutro mam otrzymać przesyłkę.
Pozdrawiam.

*

Offline nemo1307

• **
  • 218
  • Sprzęt: FSLoox N500,SPV M650,Sony Xperia Z Ultra , Z2 , Z1
« Odpowiedź #17 dnia: Styczeń 29, 2009, 19:11:12 »
Witam !
Potwierdzam to co mówi Piotr 6 . Są w Gliwicach do kupienia przez sklep internetowy [ www. Fondo.pl "] takie  same adaptery . Wprawdzie o parę złociszy droższe [ ale tylko o parę ] ale wysyłka jest błyskawiczna . Jestem z Gliwic i już mam ten adapterek  !
                                                                            Pozdrawiam !

*

Offline koart

• 764
  • Sprzęt: i8000, i9100
« Odpowiedź #18 dnia: Styczeń 29, 2009, 19:16:39 »
Na eBayu wszystkie drogi prowadzą do Hongkongu. Cena około 7 dolarów.
Ja poszedłem za linkiem umieszczonym powyżej przez Kol. jachraniak. Doszedłem do zakończonej już licytacji na Allegro. Napisałem do wystawiającego i adapter już do mnie idzie. Firma z Gliwic sprzedaje ten adapter w cenie 34,99 zł. Jutro mam otrzymać przesyłkę.
Pozdrawiam.

a Ty myslisz ze ta firma to skad sciaga te adapterki, no i maja niezla przebitke (1,39 funta za szt.) bo nie sprowadzaja po jednej sztuce :)
i8000 - WM 6.1
i9100 - Exynos 3.4 na KG2

« Odpowiedź #19 dnia: Styczeń 29, 2009, 21:44:09 »
Czegoś tu nie rozumiem po co wam ten adapter??Ta przejściówka w słuchawkach z regulacją głośności i klawiszem do odbierania rozmów wam nie wystarcza?? :shock:Podłączam do niej creativy i wymiata aż szok!! :DI radio działa bez problemu. :proud:

*

Offline nemo1307

• **
  • 218
  • Sprzęt: FSLoox N500,SPV M650,Sony Xperia Z Ultra , Z2 , Z1
« Odpowiedź #20 dnia: Styczeń 29, 2009, 21:46:58 »
No, cóż każdy z nas ma prawo wyboru , wolę dać parę złociszy więcej i  nie czekać . Różnica cenowa jest do przełknięcia , nie jest to aż taki majątek . Nie lubię czekać , a jeżeli skrócenie czekania ma tak małą cena , to dlaczego nie !?

« Odpowiedź #21 dnia: Styczeń 31, 2009, 01:30:18 »
Czegoś tu nie rozumiem po co wam ten adapter??Ta przejściówka w słuchawkach z regulacją głośności i klawiszem do odbierania rozmów wam nie wystarcza?? :shock:Podłączam do niej creativy i wymiata aż szok!! :DI radio działa bez problemu. :proud:

Pop cholere mam nosic 1 metrowy kabel w kieszeni ktory zajmuje miejsca tyle co pol telefonu, jak mi to do niczego nie potrzebne?

Nie wspomne juz o tym, ze przyjsciowkoryginalna mi wysiadla po miesiacu uzytkowania ....