[solved] Skype - problem SAHH7/CXHH7

• 4 Odpowiedzi
  • 939 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline KartofeLone

• **
  • 113
  • Sprzęt: N560, Galaxy S, Galaxy S III
[solved] Skype - problem SAHH7/CXHH7
« dnia: Luty 07, 2009, 15:58:24 »
Ponieważ mój wątek został zablokowany przed daniem mi możliwości obrony, zakładam nowy. I prosze również o usunięcie poprzedniego.

Skype się wyłącza podczas próby nawiązania połączenia z Test call. Tzn. wybieram Test call słycze dryn dryn, nagle głuchnie i wyłącza się. Próbowałem zainstalować raz jeszcze i dalej to samo. Skype jest zainstalowany na urządzeniu bo z Moja pamięć się nie włączał. Co można poradzić na tę przypadłość?

Opisany objaw dzieje się dla wersji 2.5 jak również dla wersji 2.2.0.36 i 2.2.0.37

Rom: SAHH7/CXHH7
Skype najnowszy ze strony www.skype.com

Info dodatkowe(dla czepialskich lub moderatorów): przeczytałm wszystkie wątki jakie wyświetliła mi szukajka po wpisaniu "skype" dla działu samsunga omni i nie znalazłem rozwiązania mojego problemu, dlatego też postanowiłem założyć nowy wątek.
« Ostatnia zmiana: Luty 07, 2009, 17:22:53 wysłana przez KartofeLone »

*

Offline alexjaslo

• 355
  • Sprzęt: Galaxy S i poczciwa Łomnia
Odp: Skype - problem
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 07, 2009, 16:30:30 »
U mnie dziala i 2.2.0.38 jak i 2.5.0.108 zainstalowane na Pam. Glownej i nie ma problemu.Na romie DXIA2/QB05M
Wiec moze twoj rom powoduje problemy.
Pozdro

*

Offline KartofeLone

• **
  • 113
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 07, 2009, 17:22:02 »
Wypowiedź alexjaslo zdeterminowała mnie do kolejnej próby zainstalowania Skype'a tym razem wersji 2.2.0.38 lecz niestety nie znalazłem jej na internecie. Na całe szczęście miałem taką zainstalowaną na Loox'ie N560 i była również instalka. Okazało się że wersja 2.2.0.38 działa. Jakość rozmów nie jest najlepsza ale działa.

Dla wszystkich posiadaczy romu SAHH7/CXHH7 Skype działa w wersji 2.2.0.38

Temat można zamknąć

*

Offline tomek.jaworski

• **
  • 171
  • Sprzęt: Samsung SGH-i900 Omnia SAHJ3
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 09, 2009, 08:20:51 »
Wypowiedź alexjaslo zdeterminowała mnie do kolejnej próby zainstalowania Skype'a tym razem wersji 2.2.0.38 lecz niestety nie znalazłem jej na internecie. Na całe szczęście miałem taką zainstalowaną na Loox'ie N560 i była również instalka. Okazało się że wersja 2.2.0.38 działa. Jakość rozmów nie jest najlepsza ale działa.

Dla wszystkich posiadaczy romu SAHH7/CXHH7 Skype działa w wersji 2.2.0.38

Temat można zamknąć

Nie wiem czy znalazłeś moją wypowiedź na temat nowej wersji Skype, u mnie jest ten sam problem co u Ciebie - mój rom SAHJ3.
Zamieściłem też link do starszej wersji programu, która u mnie działa poprawnie.
Link do wiadomości: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=110252.msg863398#msg863398

[P O M Ó Ż  K L I K A J Ą C ! ! !]

Piszę poprawnie po polsku.

*

Offline KartofeLone

• **
  • 113
Odp: [solved] Skype - problem SAHH7/CXHH7
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 09, 2009, 11:33:29 »
Przyznam że przeoczyłem gdzieś Twoją wypowiedź. Zainstalowałm przed chwilą tego skypa co zamieściłeś i nadal mi wyświetla że jest to wersja 2.2.0.38. Szkoda że nie trafiłem wcześniej na tamten wątek, oszczędziło by to mi troche nerwów i czasu. No ale grunt że ta wersja działa   :D