folusek tylko ze to sie tyczy oficjalnych updatow, ktorych jak narazie nie ma dla polski
mnie tym czasem korci grandprix dla visty (mam sahj3, chcialem sprawdzic sahl2) wgrywalbym bez csc (ewentualnie wrzucil csc z shj3 bo nie chce miec brandu z plusa) - chociaz z tego co czytalem w csc sa tylko pliki odpowiedzialne za branding (a nie widgety chyba)
sahl2 juz mam wyciagnietego przez executora
teraz zostaje kwestia tylko tej nieszczesnej visty
mam grand prixa 1.6.4 dla visty, jednak na modaco znalazlem opis zeby robic przez grand prixa dla xp (z reczna zmiana sterownikow, w wmdc wylaczyc usb itp itd) czy ktos juz przechodzil przez aktualizacje pod vista? nie chce aktualizowac radia tylko pda
jeszcze jedno pytanie, jak nie chce ladowac radia to nie laduje obrazu z radiem, a co z Phone Bootloader Update

zaznaczam czy nie??
jakos nie bardzo chce mi sie byc kolumbem omni w viscie, ale z drugiej strony nie chce mi sie meczyc w instalacje xp na laptopie (zeby dzialalo poprawnie musialbym zrobic format najpierw xp, pozniej viste itp, a nie bardzo mam na to ochote - w viscie nie ma chyba bootloadera dla wybierania systemu z tego co pamietam)
ps. dzis troche pobawilem sie z wyciaganiem plikow z shl2 i wrzucaniem do shj3 - jakby co
launcher.exe - dziala elegancko po zmianie (zmienila sie czcionka, co do menu programy to nie widze zadnej zmiany, ciagle zdaje mi sie ze programy (to menu przewijane gora/dol z programami) idzie z innego .dll
seccontacts i plussecontacts tez dziala elegancko (zmienilo sie przewijanie kontaktow teraz sa literki na srodku ekranu)
jakby ktos chcial wyciagniete pliki to pytac na privie