Witam
Mój problem polega na tym, że w menu programy ikonki wszystkich programów ktore zainstalowałem zmieniły się na puste (białe okienko z niebieską ramką) pod nimi dalej są nazwy programów (automapa, opera 10, GSplayer, TCPMP, Palm Heroes, Comic Reader), niestety gdy próbuję kliknąć jakąkolwiek z nich pojawi mi się komunikat:
"Nie można otworzyć pliku "xxxxx". Albo nie został on podpisany przy użyciu zaufanego certyfikatu, albo nie można znaleźć jednego z jego składników. Jeśli problem występuje nadal spróbuj ponownie zainstalować lub przywrócić ten plik."
Jedyna rzecz która przychodzi mi na myśl to to że niedawno usunąłem z telefonu jakieś pliki które były luzem na telefonie. Nazwy mi nic nie mówilem i myślałem że nie są to potrzebne pliki. Ciekawe jest to że gdy wejde w ekspoloratora plików i odnajdę daną aplikacje w program files to bez problemu program się odpali. Proszę o pomoc!
ROM jest dosyć stary wiec może warto by było formata zrobić?! dużo zyskam przechodząc na nowy ROM? i windows mobile 6.5?
Omnia i900
WM6.1
SAHJ1