witajcie!
Jestem posiadaczem Omnii i900 od kilku dni, testowałem już kilku wersji Windowsa, wczoraj przy kolejnej próbie wgrywania, telefon już na samym początku zawiesił się, pokazał się tylko napis na monitorze komputera:
PDA 1 starts downloading...
Don't plug it out until the label becomes blue!!!
-------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
Step 1. Eboot image Downloading
Downloading EBOOT...
Eboot : Write to SDRAM FAIL!!!
1-1. Download Eboot DL_MSG_READ_ERROR
Download failed!!
i tyle......
Nic nie można zrobić, komputer nie rozpoznaje telefonu, a na telefonie jest tylko czarny ekran, jedynym oznakiem jest świecąca sie ciągłym czerwonym światełkiem dioda na włączniku zasilania.
Także tyle w temacie. Czytałem gdzieś że istnieje sposób z odłączeniem taśmy od pamięci flash i podobno wtedy można spróbować "ożywić" Omnie.
Czy ktoś już próbował tym sposobem?
próbowałem już Grand Prix plus Win Control, udało sie uruchomic przycisk "START" ale to wszystko, zaraz pokazuje że nie można sie połączyc z telefonem.
Czy znacie jakieś dobre serwisy lub kogoś kto konkretnie jest w stanie to naprawić i jaki jest koszt.
Chyba że słyszeliście cos więcej na temat wyjęcia tej pamięci na czas wgrywania softu.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.