http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524072 Jak zainstalować to !!!!!!!! Wszystkie
Ok.
Ten wątek powinien być zmieniane przez autora, ale oto sposobem, aby go zainstalować, dla prawie każdego. Eksperymentowałem z tej wtyczki na prawie dwa tygodnie, aby zmusić go do pracy (I została ustalona)! Czasami to działa, czasem nie, czasem częściowo. Próbowałem to na różnych telefonów WM, i wróciłem do mojego / Juno cień w końcu jak to jest jeden z tych starszych i pickier niż reszta.
Fakt 1: będzie działać we wszystkich ROM, które obecnie nie próbowałem (6.1 do 6.5).
Fakt 2: Jeśli niczego instalować w złej kolejności, prawdopodobnie, aby uruchomić w kwestii BIG ....!!! Zostałeś ostrzeżony.
Instalacja: wszystko DL w pierwszych 2 posty. Ale, ale, ale ... czegoś brakuje krytycznych. czytaj wszystkie posty (tak wszystkich 40 + stron;). Gdzieś w środku, Tho postów *. brakuje pliku XML (wspomina o nim w różnych stanowisk, jak oryginał, ale większość ludzi przegap tej krytycznej fakt o znaczeniu krytycznym, aby to działało poprawnie!) ----!!!!! DL TO ASAP!
PROCEDURA:
1) Zainstaluj ulubionych ROM
2) Uruchom ponownie i zainstaluj MortScript i chome Config (narzędzia konfiguratora chome) niektóre ROMy mają te wliczony w cenę. niektóre nie!
3) przełączyć się na każdy temat z wyjątkiem (!!!!) tytanu dlaczego? Bo my będziemy się edycji, i nie możemy go edytować Jeśli system Windows używa jej, tak jak nie zastąpi nic w użyciu, po prostu zmienić nazwę nowych plików do kopii "..." = ZŁE! ...
Uruchom ponownie.
4) Active Sync w telefonie (najłatwiej w ten sposób, ale nie koniecznie) i -
5) Skopiuj "titaniumslideweather.home.xml" do korzeni * \ Dane aplikacji \ katalog domowy. Jeśli pominiesz ten będzie mieć ogromne problemy, z wtyczki nie wyświetlają się, do blokowania telefonu do konieczności przeprogramować ROM lub więcej problemów. (Można odinstalować, a następnie skopiować go do telefonu a następnie zainstaluj ponownie, ale może mieć problemy w ten sposób również) ... Ludzie popełnił błąd kopiowania to folder Windows, ponieważ jest tam plik o tej samej nazwie = WRONG! kopiować tylko w przypadku stosowania folder data \ home, albo będziesz ponownej instalacji ROM!
6) Skopiuj odpowiednie i pożądane titanium_ *. cpr do katalogu * \ Windows. JEŻELI KORZYSTASZ TITANIUM to zazwyczaj tylko zrobić backup (to do zmiany nazwy), więc znowu być na domyślny motyw czy coś innego ( Używam domyślnego okna czy coś takiego). Symbol "*" oznacza, niezależnie od wersji, którą chcesz (gwiazdka oznacza cokolwiek różne telefony mają różne rozdzielczości, dzięki czemu szczególności wersja jest najlepsza z prawem, aby dopasować rozmiar ekranu, prawo ?)... ps dla tych nowych na tym, *. CPR jest rodzaj swój "temat" plików jest to, co masz wybór po zmianie "ekranu głównego" wygląd i układ.
7) Instalacja albo zegar cyfrowy (był to pierwszy) LUB Hero Clock (jest to najnowsze z nich). Zegar Hero ma solidne wykształcenie i pogoda nie włączone; cyfrowej jest tylko w postaci cyfrowej (wygląda podobnie, ale z RSS vs pogody, ale może być bez skórki być przejrzyste (CAB postów ktoś gdzieś w środku wątku tutaj Aby to zrobić automatycznie, o ile pamiętam, ale nie przetestować; zegar cyfrowy ma więcej problemów niż bohater) ... można zrobić jedno i drugie, ale się jednym ciągu pierwszych wersji cyfrowej (! znalazłem więcej problemów z że jest starsza) niż Hero jeden, ale niektórzy ludzie mają problemów z instalacją Hero, potem próbuje zainstalować Digital następnej. Znalazłem go na odwrót na mój cienie i cyfrowego nigdy nie działał poprawnie aż założyłem CHero pierwszy. Po prostu, jak to działało na mnie na HTC Juno.

Zanim zrobisz cokolwiek innego, w tym sprawdzanie plugin na ekranie głównym, ustawić go! = Włączyć internet / wifi, i upewnij się że jesteś podłączony.
9) Teraz możesz sprawdzić na ekranie głównym ... powinno działać dobrze, lokalizacja sans za pogodę.
10) Istnieje kilka sztuczek, za pogodę. Wielu ludzi próbuje znaleźć kod dla swojego miasta / lokalizacji. AccuWeather SITE nie daje już tej informacji do publicznej wiadomości. Jednakże, jest w ten plugin: rozpakuj plugin (I kopiowane i rozpakowane CAB w folderze na moim komputerze i kopany po nim, aby znaleźć plik z mojego kraju i miasta tam) ... i zaznaczyć opcję "location" folder-znajdziesz mnóstwo plików. Wyszukaj w swoim kraju (większość plików, rozpoczyna się w kraju lub kilka zer), a następnie otwórz go za pomocą notatnika (lub podobny-jest to plik tekstowy). Przewiń w dół do miasta lub w jednym z wami, a znaleźć kod-IT będzie wyglądać lub podobne ...
"... NAM | USA | Nowy Jork | CITY" (NAM i USA w Ameryce Północnej kontynentalnych, a USA jest dla USA). Napisz to w dół, jak będziesz je wpisywać w menu ustawień na zegarze!
11) Przejdź do ustawień zegara na stronie głównej (jest to najlepszy sposób) i wpisz kod (*** | ** | *** | ***** itp.) w polu poniżej "lokalizacji". .. save / wykonane / etc ...
Zegar powinien wykazywać patrząc AccuWeather czy coś takiego (mały tekst pod zegarem), a minuta, trzy później, trzeba mieć lokalną pogodę!
YAY!
12) PROBLEMY:
Jeśli brakuje ikony w CHero: zacząć od nowa. Zainstaluj ponownie. Zegar cyfrowy ma tego problemu przez większość czasu (vs CHero, który włączył ikony). To znaczy, że brakuje odpowiedniej kolejności dla plików XML i CPR i / lub umieścić je w niewłaściwym miejscu. Po zastąpić plik XML w oknach jesteś blokuje jeśli nie masz kopii zapasowej = Ponowna instalacja ROM!
Tekst zbyt duża / Brakujące czcionki i brak ikon: Edycja pliku CPR lub przejść do innych plików tego pluginu i znaleźć wiersz, który ma czcionki, które chcesz zmienić. To można zrobić stamtąd (sorry nie ma czasu, aby wrócić tam i powiedzieć dokładnie gdzie jest, byłem zbyt wielu testów pluginy i nie pamiętam już teraz, to już 4 dni od Zrobiłem to i ja " ve testowany i edytowane około 50 inne wtyczki od tego czasu !!!!). Ikony można znaleźć, przechodząc do wtyczki na stronie głównej i konfiguracji robi od pogody, przejdź do folderu ikony i dodać je (zegar cyfrowy nie ma to tak ma kilka gotowych, ok ?)...
Z UWAGA: Większość plików można otworzyć za pomocą Notatnika (najlepiej zrobić to poprzez aktywny link i skopiować go do komputera a następnie do edycji) lub edytora tekstu. Polecam kopię zapasową pliku zmieniając jego nazwę na "kopia zapasowa" na końcu pliku (IE "titaniumslideweather.home.xml.BACKUP ")... I dodać numery lub daty, czy muszę na koniec, że tak dobrze w tworzeniu własnej konwencji edycji!)
Większość skryptów mogą być edytowane oraz (sprawdź uruchamiania skryptów można edytować jak często zegara i pogody szuka aktualizacje, itp., jeśli to ma 100 można zmienić na coś wyższego, takich jak 200 ... 500 ... 3000-lol !)...
To działa świetnie na mój cień / juno!
dzięki.
pss
96DPI działa na Juno z tym, a auto-koryguje text / font zagadnień z różnych zegarów.
Również wszystkie moje wtyczki w formacie *. kabiny wydaje się działać dobrze, jak dobrze prawie wszystko działa z tym, a 6.5 + ROM i 96dpi. Just FYI.