Aaaa! Pomocy! Kolejny dzien z rzedu walcze z doprowadzeniem mojego todaya do perfekcji. W chwili aktualnej wyglada tak:

Nie jestem zadowolony z tego efektu. Widzialem w sieci PELNO roznych programow, jednak jest ich tak duzo, ze nie jestem w stanie ich wszystkich sciagnac, zainstalowac i wyprobowac. Napisze zatem na czym mi zalezy.
Chcialbym, aby ekran skladal sie z trzech czesci:1) Pasek z takimi ikonkami jak: Ilość nowych smsow, ilosc maili, ilosc polaczen, stan baterii, lacznosc (wl/wyl wifi/BT) oraz zegarek). Wszystko na jednym poziomym pasku.
2) Skroty do programow. Prosty sposob na to, aby miec znow jeden pasek skrotow do najczesciej uzywanych programow.
3) Zalezy mi na kalendarzu. Zdecydowalem sie na Pocketbreeze, ale moze to byc jakiekolwiek inne rozwiazanie. Po umieszczeniu powyzszych dwoch paskow kalendarz chcialbym aby zajal reszte wolnego miejsca.
A wiec: czy takie marzenia sa w ogole do spelnienia? Czy za duzo wymagam? Bede wam NIEZWYKLE wdzieczny za wszystkie propozycje. Jesli beda to programy platne - niewazne, jestem sklonny kupic (prawie) wszystko, co bedzie sie idealnie prezentowalo

Dodam tylko, ze pracuje przy wlaczonym RealVGA, wiec z kompatybilnoscia nie powinno byc wiekszych problemow.
Pozdrawiam i z gory dziekuje!