Spolszczenie romu PDXIB1 z WM 6.1.

• 4 Odpowiedzi
  • 2043 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline wojciechhh

• 13
  • Sprzęt: Nokia N97 Mini
Spolszczenie romu PDXIB1 z WM 6.1.
« dnia: Maj 07, 2010, 21:53:33 »
Witam!

Wgrałem spolszczenie http://rapidshare.com/files/384687018/Desktop.exe wcześniej trzeba reset, potem kopiujemy pliki, najpierw instalujemy dwa pierwsze po parę kilo a na końcu trzeci największy i gotowe. Trzeba przyznać, ładnie spolszczone większość systemu, jest tylko jeden problem nie działa dzwonienie i tu pytanie czy ktoś się zna i potrafiłby coś z tym zrobić?! Oczywiście, żeby wszystko wróciło do normy hard reset i znowu ang i możliwość dzwonienia. Spolszczenie było pierwotnie chyba do 6.0 i ktoś z Pdaclub robił, ale nie jestem pewien, ale jeśli ten ktoś ma zastrzeżenia do upubliczniania jego dzieła proszę dać znać usunę i przepraszam. A kto wie jak pomóc z góry dziękuję i proszę pisać.

Pozdrawiam,
Siemens S25->Siemens S35i->Siemens SL45i ->Siemens S55->Siemens S65->Siemens SXG75->Nokia E50->Nokia E63;Samsung i780->HTC Touch Pro->Nokia N97 Mini

*

koldasz

Odp: Spolszczenie romu PDXIB1 z WM 6.1.
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 17, 2010, 06:50:09 »
a po co . uczyc sie jezykow!!!!!!!! ten i tak latwiejszy niz nastepny swiatowy jezyk-mysle o chinskim buaahaha. ps.jak ktos nie ogarnia telefonu z pda po angielsku niech go sprzeda . po  co sie meczyc i nas tez. pa pa

*

Offline wojciechhh

• 13
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 17, 2010, 21:51:11 »
Witam!

Widzę, że masz mentalność prawdziwego polaka za ekranu. Jak Ciebie wszystko męczy dziwi mnie to że udało Ci się odpisać :ok:, no ale w życiu trzeba coś robić, chociaż głupie odpowiedzi w Twoim wydaniu. Nie wiesz jak można to zrobić i Ciebie przerasta to głupot nie pisz jak nic innego nie umiesz. I angielski wcale mi nie przeszkadza, póki co cały czas mam po ang, ale dla oka lepiej po polsku (ile ludzi tyle widocznie zdań). Pewnie chiński też znasz, zresztą, źle mówię, czego Ty nie znasz :O. A na koniec, jak wszystko tak perfekt znasz to naucz się ortografii polskiej, póki co tu jest tylko bida.

Pozdrawiam,
Siemens S25->Siemens S35i->Siemens SL45i ->Siemens S55->Siemens S65->Siemens SXG75->Nokia E50->Nokia E63;Samsung i780->HTC Touch Pro->Nokia N97 Mini

*

koldasz

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 18, 2010, 06:40:26 »
Już cię polubiłem :E .

Nawet ci się nie chciało zajrzeć do wątku, który jest na tej samej stronie na subforum i780, no ale cuż :P (moja subiektywna opinia).
Napisano tam że w WM6.5 często coś nie działa jak należy.

Wgrywanie marchevko-podobnych programów do innego romu niż dla nich przeznaczony to zawsze głupi pomysł.
Na aktualizację/wsparcie w uzyskaniu spolszczenia nie liczyłbym , bo ŻADEN "magik" od romów i innych modyfikacji WM w Polsce  nie kupił i780 :(.

Netykieta mój drogi dopuszcza pisanie bez polskich znaków, ale się wysiliłem i ci odpisałem z beznadziejnymi polskimi zawijasami  jak ci na nich tak zależy :E.

Z wyrazami szacunku Damian.

ps.Chciałbym zobaczyć twój poziom gramatyki 10 lat po skończeniu nauki.
O ile nie zostaniesz belfrem, bo zadatki masz. Czego i ci życzę.

*

Offline wojciechhh

• 13
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 18, 2010, 10:58:25 »
Witam!

Ale mi nie chodzi o WM6.5, bo on nawet jest po polsku, ale błędów to dużo ma. Tak jak w temacie chodziło o orginalny rom Samsunga z WM6.1. Nie pisałbym tego wątku, jeśli by mnie to nie zaciekawiło, że da się go tym sposobem spolszczyć tylko, że nie można dzwonić, bo opcja telefon się wyłącza. Ale jak nikt nie wie, to trudno temat by spadł niżej i po kłopocie z zaśmiecaniem.

Pozdrawiam Konrad,

ps.
Wybacz o tej gramatyce, blefrem nie zostanę chyba, że na studiach w co wątpię :P ale zdenerwowało mnie to o tym, że jak ktoś chce coś po polsku to od razu języków nie umie, angielskiego w tych czasach nie znać, chociaż w stopniu umożliwiającym posługiwanie się urządzeniami to chyba mało kto ma. Ale jak widać w polsce się urodziło to i polski dla oka lepiej wygląda.
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2010, 11:11:56 wysłana przez wojciechhh »