Hmm, no cóż

ja gotuje swojego roma, z aplikacjami dla mnie i działa

na windowsie tez jest mnóstwo przeładowanych /głupot/ (przykład? prosze bardzo spróbuj bez komplikacji uruchomić GPS na BT na windowsie

porty hardware, porty software, czestotliwości... na /kij/ mi to ?
Kupując produkt to ma działać. W androidzie jest prosto, wlaczam GPS i hula

telefon jest jak mieszkanie

jak sobie urzadzisz takie bedziesz miał, ja mam htc hd 2 i... sory ale nikt mi nie powie ze chodzi win 6.5 lepiej na nim niz android

i780 był fajny, maly ekran, slaba rozdzielczośc - problemy z dostosowaniem wlasnych aplikacji, czeste RAPORTY DO MICROSOFTU

wiekszosc funkcji nie dzialajacych (jak np update:)) no wybaczcie panowie... i780 umarł, ja swojego sprzedałem za 200zł i jestem zadowolony

w sumie koncze tu pisanie bo nie bede kopal sie z koniem, skoro uwazasz tak twoja sprawa

widocznie jesteś lekko mniej doinformowany
(przyklad? prosze bardzo, ostatni raport specjalistów rynku dla BlackBerry, jeżeli nie zmienia softu, odpadną z rynku, na dzien dzisiejszy Iphone (niestety) i Android rox - potem jest BB (opieram sie na danych z UK, bo tu mieszkam), oraz reszta telefonów. Wszystko powoli poumierało, lącznie z symbianem (a miałem rózne edycje

Uwazam ze android jest bardzo ciekawym systemem i zdania nie zmienie, ale tak jak napisałem kopac sie z koniem nie bede

takze enjoy
[admin]warn - słownictwo (marcinl)[/admin]