Witam, jestem zainteresowany kupnem i780 zwiazku z ty m zwracam sie do was o pomoc bo nie jestem pewien cz y spelni ten tel moje oczekiwania, wczesniej mialem heremsa i wizarda,obydwom zuzyla sie tasma.
1-pisze bardzo duzo smsow,czy klawa jest wygodna?
2-lubie grac w takie gry jak sbp airisland heroes, ciekawia mnie tez takie tytulu jak guake 3, cal of duty 2, zainteresowal mnie baldurs gate dark alians na morpgear, czy te tytuly pojda na i780?niektore czytalem ze tak ale sa niedogodnienia
3-odpale na emulatorze psx takie gry jak grand turismo , gta ?
4-szybkosc dzialania systemu,czy ten procek naprawde ma takiego kopa
5-jak wychodzi jakosc sluchania muzyki na sluchawkach ?dziala srs wow i htc equalizer?
6-jak wyglada dzialanie kiku aplikacji na raz? ja na hermesie sluchalem muzyki, siedzialem na gg (pojdzie wogole na i780?)i przegladalem strony, oczywiscie na wifi i troche brakowalo ramu,no i troche wolne dzialanie tego wszystkiego
7-sprawa krecenia video?hermes kreci w 320 na 240 czyli tak jak i780 ale nie dosc ze filmy sa slabej jakosci to jeszcze je st chyba 10-15 klatek, na wizardzie sa juz duzo lepszy filmy, oczywiscie na coolcamerze z podkreconym procem, a tutaj ?
8-ciekawi mnie host usb, rozumiem ze jesli mam odpowiednia przejsciowke to moge podlaczyc pendriva badz mp3 i spokojnie przenosic dane ?ze moge podlaczyc myszke lub klawe ?(marzenia:D)
Prosilbym o odpowiedzi poniewaz chcialbym za tydzien kupic telefon i nie chce poraz koleny popelnic bledu, z gory naprawde bardzo dziekuje.