samsung sgh-i780 czy spelni moje oczekiwania..

• 6 Odpowiedzi
  • 921 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bmxmen

• **
  • 122
samsung sgh-i780 czy spelni moje oczekiwania..
« dnia: Listopad 23, 2008, 11:40:18 »
Witam, jestem zainteresowany kupnem i780 zwiazku z ty m zwracam sie do was o pomoc bo nie jestem pewien cz y  spelni ten tel moje oczekiwania, wczesniej mialem heremsa i wizarda,obydwom zuzyla sie tasma.
1-pisze bardzo duzo smsow,czy klawa jest wygodna?
2-lubie grac w takie gry jak sbp airisland heroes, ciekawia mnie tez takie tytulu jak guake 3, cal of duty 2, zainteresowal mnie baldurs gate dark alians na morpgear, czy te tytuly pojda na i780?niektore czytalem ze tak ale sa niedogodnienia
3-odpale na emulatorze psx takie gry jak grand turismo , gta ?
4-szybkosc dzialania systemu,czy ten procek naprawde ma takiego kopa
5-jak wychodzi jakosc sluchania muzyki na sluchawkach ?dziala srs wow i htc equalizer?
6-jak wyglada dzialanie kiku aplikacji na raz? ja na hermesie sluchalem muzyki, siedzialem na gg (pojdzie wogole na i780?)i przegladalem strony, oczywiscie na wifi i troche brakowalo ramu,no i troche wolne dzialanie tego wszystkiego
7-sprawa krecenia video?hermes kreci w 320 na 240 czyli tak jak i780 ale nie dosc ze filmy sa slabej jakosci to jeszcze je st chyba 10-15 klatek, na wizardzie sa juz duzo lepszy filmy, oczywiscie na coolcamerze z podkreconym procem, a tutaj ?
8-ciekawi mnie host usb, rozumiem ze jesli  mam odpowiednia przejsciowke to moge podlaczyc pendriva badz mp3 i spokojnie przenosic dane ?ze moge podlaczyc myszke lub klawe ?(marzenia:D)
Prosilbym o odpowiedzi poniewaz chcialbym za tydzien kupic telefon i nie chce poraz koleny popelnic bledu, z gory naprawde bardzo dziekuje.
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2008, 11:44:41 wysłana przez bmxmen »

*

Offline tjach

• *
  • 75
  • Sprzęt: Samsung i780
Odp: samsung sgh-i780 czy spelni moje oczekiwania..
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 23, 2008, 12:30:05 »
1. Tak
4. Tak
5. Nie korzystam, muzyka dla mnie świetna, w autobusie troszkę za cicha, ale można podgłośnić paroma trikami
6. MDict, gg, Java::opera mobile, muzyka, notatki i jeszcze film w drugim okienku i jest ok.
8. O ile wiem, nie ma hosta usb
JID: tomasz.jach@jabster.pl

*

Offline bmxmen

• **
  • 122
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 23, 2008, 17:28:16 »
Dziekuje za odpowiedz.A kto bylby w stanie mi odpowiedziec na kolejne punkty?
Dokladam kolejne pytania:
9-ile trzyma bateria przy srednim uzywaniu?
10-jest mozliwosc wgrania wm6.1 i jak chodzi ?
11-jak wyglada jakosc video i zdjec?

*

Offline tjach

• *
  • 75
  • Sprzęt: Samsung i780
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 24, 2008, 12:13:35 »
9: Już było kilkanaście razy na forum.  Można ją zabić w jeden dzień, ale przy normalnym korzystaniu 2-3-4 dni. Mając dwie baterie w zestawie - problem przestaje być dotkliwy.
10. Zerknij sobie do tematu o WM6.1, dla mnie wszystko ok.
11. Znośnie, chociaż żadna rewelacja. Kartka papieru czytelna, więcej mi nie potrzeba.
JID: tomasz.jach@jabster.pl

*

Offline bmxmen

• **
  • 122
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 24, 2008, 16:19:53 »
a ruszy coolcamera na nim ?
moglbys napisac jakie gry sprawdziles i dzialaly?pzodrawiam i dziekuje za pomoc

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 25, 2008, 15:43:51 »
Witam!!
COOL CAMERA ruszy,nawet działa WEBCAMERA .
 :O~
Pozdro!!!

www.pnmnpn.pl

*

Offline bmxmen

• **
  • 122
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 25, 2008, 16:44:25 »
hm ma da sie uwstawic format avi do filmow? albo wyzsza rozdzielosc niz 320 na 240? jakbys mogl to daj ustawienia avi, 320 na 240 i 55% jakosi ,no i napisz ile wyszlo ci klatek na sekunde. Z gory dziekuje