Problem z kalibracją ekranu

• 7 Odpowiedzi
  • 1552 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z kalibracją ekranu
« dnia: Październik 23, 2009, 15:39:57 »
Witam chciałem ostatnio skalibrować ekran, ale po wciśnięciu wszystkich krzyżyków program nie przyjmuje do wiadomości że konfiguracja OK tylko każe od początku klikać w krzyżyki i tak do usran.. śmierci, próbowałem z 40 razy pod rząd i nic. Wie ktoś może dlaczego? jade na sofcie HL2 z wm6.1

*

rafali780

Odp: Problem z kalibracją ekranu
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 23, 2009, 16:11:24 »
przylaczam sie do postu, ja klikalem w krzyzyki i ktoregos skolei nie moglem klliknac bo nie reagowal na dotyk ;/ mam rom z playa E1

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 23, 2009, 17:29:25 »
az boje sie jak bede musiał Hard Reseta zrobić a tu taki problem będzie... :O

*

rafali780

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 24, 2009, 12:56:58 »
to przy HR sie kalibruje ekran ???  :S

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 24, 2009, 16:15:13 »
to przy HR sie kalibruje ekran ???  :S
Tak.
Oprócz tego możesz sam wybrać dowolny moment kalibracji poprzez Start-> Ustawienia ->Ekaran
potrzebna zgoda

*

rafali780

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 27, 2009, 22:55:12 »
z ta kalibracja ekranu to nie jest tak zle, bylem przymuszony do hr bo samsung nie ruszal i ten pierwszy ekran z krzyzykami musialem powtorzyc 3 razy i przeszlo dalej bez problemu ;)

pozdro :)

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 31, 2009, 12:47:29 »
no tak ale jak napisałem wcześniej robiłem to z 50 razy z rzędu i nie chce przejść, a mam poprzesuwane i namieszane troche, ostatnio wogóle rysika nie używam tylko "myszki"

no dobra to może troche inne pytanie. Gdybym zrobił HR i nie mógłbym dalej skalibrować ekranu czy jest możliwość minięcia jakoś kalibracji?

*

rafali780

« Odpowiedź #7 dnia: Październik 31, 2009, 18:14:41 »
heja, 

z tego co sie orientuje to nie ma takiej mozliwosci chyba ze pokombinujesz z wlaczeniem go i wylaczeniem podczas kalibracji, ale to jest taki ekran powitalny i dopiero przepusci Cie dalej do uzytkowania naszego i780 po kalibracji, a przed hr sproboj jeszcze jakbys chcial kalibrowac ekran i tam jest krzyzyk jeden chyba z pieciu, sproboj tak jakbys chcial narysowac bardzo male kolko na srodku krzyzyka, postepuj tak ze wszystkimi krzyzykami, ja tak zrobilem i kalibracja przeszla, a ekran jest rownie precyzyjny jak przed hr. informacje ktore podalem sa oparte tylko na moich doswiadczeniach z kalibracja ekranu, nie wiem jak to sie moze zachowac u Ciebie.

pozdro,
rafal