Phone off... problem

• 3 Odpowiedzi
  • 1052 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ragde

• 19
  • Sprzęt: Samsung SGH i780
Phone off... problem
« dnia: Maj 02, 2009, 21:39:35 »
Witam
Otóż mam dosyć spory problem. Ściągnałem i zainstalowalem wersje 1.0 z tej stronki:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=502086
Nie wiem co źle zrobiłem... w PDA ustawiłem dany ROM, wszystko pięknie ładnie, ale..
Nie moge nigdzie wykonywać połączeń... Cały czas mam phone off. Nie da rady zmienić. Cały czas zmieniam i nic. Czyżbym uwalił ten telefon? Proszę o pomoc...

Odp: Phone off... problem
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 03, 2009, 10:41:21 »
wgraj sobie org  PDXHL2 z update .exe a pozniej mirage wgraj zapda ten obraz i780_M2D_Heroes.bin i na bank wszystko dziala ( sprawdzone) jak ja mialem wczesniejsza wersje radia to mi pda blokowalo do wejscia w kontakty i tel off.

*

Offline ragde

• 19
  • Sprzęt: Samsung SGH i780
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 04, 2009, 22:51:55 »
spróbowałem tak zrobić, ale nie dało rady. Jak flashowalo to pod koniec cos takiego wyskakiwało: Phone download error, czy coś takiego.  Zrobiłem (przy pomocy James Lerk) tak:
Najpierw ściągnałem mirage dxhh1, potem flash do tego romu, i dopiero potem update.exe do pdxhl2 i teraz jest dobrze, choć się pojawił nastepny problem, ale to już tego nie dotyczy :)

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 14, 2010, 23:26:20 »
witam
mam ten sam problem cbhe1 i phone off... funkacj teleofnu dziala tylko na podlaczonej ladowarce, wgralem rowniez dxhc4 jak kolega opisal w jednym z postow ale sytuacja sie nie zmienila....moglby ktos opisac procedure naprawy z postu powyzej?
pozdrawiam