Pasek po lewej stronie,większa regulacja ciszej/głośniej podczas rozmowy i inne

• 5 Odpowiedzi
  • 2081 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mam takie  pytania:
1. Jak zrobić pasek przewijania żeby był po lewej stronie a nie po prawej?

2. Jak zrobić żeby podczas ściszania pogłaśniania rozmowy była większa możliwość regulacji? Czyli np teraz głośność ma wartość od 5 do 10, a chce żeby było od 1 do 15. Wiem że można zmieniać żeby było głośniej słychać rozmówcę, ale wtedy najniższy poziom głośności robi się większy

3. Jak zmienić szybkość kursora (żeby działał szybciej niż można ustawić to w opcjach). Ktoś mi kiedyś napisał na forum że gdzieś jest taki temat jak to zrobić i chyba kiedyś go znalazłem...dzisiaj przeglądnąłem wszystkie podstrony i nic nie znalazłem. Jest ktoś w stanie to znaleźć? Będę bardzo bardzo wdzięczny  :ok:

4. Można gdzieś pobrać RealVGA - 192DPI? Jest tylko 96 i 128.
I czy przy 96DPI i pulpit jest tylko trochę ścięty, tak musi być?

5. Jak na sprzętowej klawiaturze wpisać znak % ? Jest mi często potrzebny, a klikanie i szukanie tego w softwarowej klawiaturze trwa wieki...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2011, 18:28:15 wysłana przez Dubiel »

*

Offline jr

• 449
  • Sprzęt: HTC Wizard / i780 PXIHH5 96dpi / ZTE BLADE
ad 5 - klawisz funkcyjny (biało czarny) i literka a
ad 4 - 192 to prawdziwa wielkość dla vga, poszukaj w internecie na forum Flame kiedyś miałem, ale to będzie masakra na sqvga
ad 3 - może to

ad 5 - klawisz funkcyjny (biało czarny) i literka a
ad 4 - 192 to prawdziwa wielkość dla vga, poszukaj w internecie na forum Flame kiedyś miałem, ale to będzie masakra na sqvga

5. Przecież tam jest znaczek funta a nie procenta...
4. A jaka wielkość jest standardowo? 96 Tak?

*

Offline jr

• 449
5. niby tak, le znak procenta właśnie tu mam
4. 128 dpi to standard (proszę mnie poprawić jak się mylę), bo w przeciwnym razie po co byłoby RealVGA

5. niby tak, le znak procenta właśnie tu mam
4. 128 dpi to standard (proszę mnie poprawić jak się mylę), bo w przeciwnym razie po co byłoby RealVGA

5. Ja mam funta...ale mam soft 6,0 więc moze przez to
4. Faktycznie szukam 192DPI, może będzie się bez problemu obsługiwać przez dotyk palcem
Czy to TS-LangPackIT.Generic-V1.0b (192dpi ready).zip  będzie u mnie działać?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 26, 2011, 14:05:55 wysłana przez Dubiel »

*

Offline jr

• 449
5. W Windows jest plik sym.txt (może być z 415-dla wersji pl, 409-dla angielskiej (wwe)), przeglądnij jego zawartość i sprawdź gdzie masz ów znaczek (procenty). W razie potrzeby zawsze możesz sobie dopisać pod dowolny klawisz odpowiedni znak, może być ich cała lista, naciskając klawisz (au - obok zera) przestawia się na następny znak, symbol. Zmiany wprowadzone w/w pliku będą widoczne po SR.

4. Chmmmmm, jak znasz włoski to dawaj?