Nr licencji do Auto Mapy w Play

• 6 Odpowiedzi
  • 1859 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nr licencji do Auto Mapy w Play
« dnia: Październik 06, 2008, 15:17:56 »
Stuacja jest bardzo dziwna...

Zakupiłem w Play-u zestaw z automapą. W momencie kiedy przyszło do zarejestrowania Automapy poszukiwania nr licencji nie powiodły się ... Auomapa Polska mówi, że powinno to być na:
- karcie mini SD : napis Auto Mapa oraz nr licencji - taką dosałem tylko że nie ma ani napisu automapa ani nr licencji.. jest inny numer ale 11 znaków a mus ibyć 10 wiec jest to pewnie nr karty...
lub
- w pliku automapa.lic : takiego pliku nie znalazłem pod wskazaną lokalizacją (ani pod inną...)
lub
- zdrapka z nr licencji : nic takiego nie dostałem...

Samsung poska odpowiada mi mailowo, że nie oferują telefonu SGH-i780 z aplikacją AutoMapa a tym samym nie są w stanie udzielić mi informacji...

Play odpowiada (na razie telefonicznie), że nie ma zielonego pojęcia gdzie to powinno być... jutro wybieram sie do salonu zareklamowac zestaw ALE ALE ALE ---- Pytanei do Was czy mieliście do czynienia jużz takim zestawem i gdzie moze być ten NR LICENCJI ??
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2008, 15:20:21 wysłana przez tomapl »

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Nr licencji do Auto Mapy w Play
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 06, 2008, 15:23:44 »
Poszukaj dobrze tego pliku, użyj Total Commandera for ppc. Chyba, że ktoś z pracowników Playa już używa  :evil:
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline alwi

• 25
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 06, 2008, 15:40:00 »
Witam!

Ja mam zestaw "NAVI" z PLAY'a i dostalem numer na plastikowej karcie ze zdrapka ala karta bankomatowa wraz z karta mini-SD 2GB (gdzie byla AutoMapa). Z tego, co sie orientuje, to powiniennes dostac taka karte z numerem licencji, bo podczas rejestracji swojej kopii automapy mozna wybrac czy ja 'skojarzyc' z urzadzeniem, czy z karta flash...
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2008, 15:44:56 wysłana przez alwi »
>> Samsung i780 <<
SOFT:
- PDA: CBHE1
- PHONE: CBHE1

*

Offline pal2303

• 30
  • Sprzęt: Samsungi: i780, Omnia, Omnia II; HTC Titan
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 07, 2008, 10:50:55 »
Dokładnie tak samo: w pudełku kartą z AM i zdrapka z numerkiem licencji. Jak zestaw navi to ma być. Pewnie sprzedawca cwaniak zaiwanił zdrapkę i instalnął  :mad: sobie u siebie za frajer  :S

*

Offline oswita

• 29
  • Sprzęt: N82, I780, Touch Pro 2, E52, Desire HD
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 07, 2008, 15:52:51 »
Również miałem kartę zdrapkę ;-).

*

Offline KeriM36

• 809
    • www.klos.net.pl
  • Sprzęt: Nokia E66 i powrót do MDA Compact 3
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 07, 2008, 15:55:26 »
potwierdzam, ze w pudelku powinienes posiadac plastikowa karte z nr licencji - jesli jej nie masz to albo zniknela przed zakupem albo ja zgubiles

pozdrawiam

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 07, 2008, 19:56:14 »
No i załatwione  :)

Byłem dziś w Play-u, wymieniłem na SD i zdrapke i poszło ;]. Dzieki Wam za pomoc  :ok: