koledzy...
miał ktoś taki problem że i780 robił zwis na logu samsunga podczas uruchamiania?
da się włączyc emergency mode... da się flashować każdy rom... a po resecie fon i tak robi zwis?
ktoś mi napisał że dopóki jest emergency mode to można wszystko - a tu dupa! macie jakiś pomysł?
pozdr cisu
Kolego jedno konkretne pytanie do ciebie, poniewaz wiele osób miało problemy z grywaniem softu ale nikt nie pisał o najważniejszej rzeczy.
Podam ja na swoim przykładzie.
Wgrywając soft to wszystko pieknie przechodziło oprócz tego zielonego paska w telefonie podczas wgrywania.
I dlatego wtedy sie zorientowałem ze wgrywając soft jeśli ten zielony pasek się przesuwa ale nagle stanie a nie pójdzie do końca to oznacza że soft nie wgrał sie dobrze do telefonu, nawet jeśli informacja w Mirage na koniec będzie dobra to i tak soft nie został dobrze wgrany.
Więc jeśli kolego podczas ładowania softu zielony pasek w telefonie nie przechodzi włącznie z procentami ładowania oprogramowania do samego końca ( od lewej strony do prawej) to soft w rzeczywistosci nie jest dobrze wgrany.
Musisz próbować do skutku tak aby podczas wgrywania softu ten pasek zielony też przechodził do końca to wtedy napewno będzie oki.
Przepraszam za tak długi post.