Jak wiecie od wczoraj "ujeżdżam" i780. Narazie z niezbędników wgrałem Total Commandera, RealVGA 96 DPI, AM i Pocket Weather. Windows Mobile nie jest mi tak dobrze znany jak rodzina Symbiana, dlatego mam kilka pytań (kolejne jakie mi się nasuną będę sukcesywnie tutaj dopisywać

) Chcę poprostu skonfigurowac urządzenie "pod siebie", aby obsługiwało sie tak łatwo jak E71

1. Otóż poszukuję takiego prostego
Task Managera jak był w HTC. Pobrałem nawet cos takiego i zainstalowałem, po ponownym włączeniu systemu niestety nic sie nie pojawiło i folder Programy tez jest pusty.
2. Czy można przypisać któryś z klawiszy w ten sposób, że długie przytrzymanie powoduje od razu wejście w tryb pisania nowego SMS-a?
3. Czy i jak ustawia sie priorytety dostępu do sieci. Otóz wiekszosc czasu jestem w zasiegu WiFi, ale czasem widze że którys z programów (chyba XTRA GPS lub Pocket Weather) i tak łączy się normalnie poprzez sieć komórkową. Czy moze musze mieć stale WiFi w telefonie włączone online? Bo w Symbianie to akurat WiFi uruchamiało się tylko wtedy kiedy było to potrzebne - np. podczas aktualizacji RSS czy innych aplikacji działających w internecie.
4. Czy wbudowany czytnik RSS umożliwia wyświetlanie ostatnich newsów na pulpicie? Bo nie zauwazyłem takiej opcji, ale zawsze w razie czego mogę dograć jakis inny, polecony czytnik

narazie tyle...