Nie cały dzwonek połączenia przychodzącego

• 5 Odpowiedzi
  • 933 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nie cały dzwonek połączenia przychodzącego
« dnia: Wrzesień 17, 2010, 09:47:46 »
Witam. Szukałem czegoś na temat, ale znalazłem tylko o przyciszonym dzwonku na starcie. Mój problem polega na tym że gdy ktoś do mnie dzwoni to dzwonek idzie, ale po paru sekundach się urywa i idzie od początku. W opcjach ustawiałem typ dzwonka na: dźwięk dzwonka, dzwonek narastający, dzwonek pojedynczy i przy każdej tej opcji dzieje się tak samo.
Mój system to wm6.1PL (PLAY)

Wie ktoś może jak zrobić żeby dzwonek leciał cały, a nie tylko te kilka sekund?

*

Offline Komandosik

• 830
  • Jestem jednym z tych, którzy pamiętaja przyszłość
    • Mój FB :)
  • Sprzęt: I9300
Odp: Nie cały dzwonek połączenia przychodzącego
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 17, 2010, 10:25:04 »
rozumiem, ze masz jakas mp3 ustawiona ? mozliwe ze jest na karcie pamieci i dlatego wiesza sie

lub po prostu jest jakiś konflikt ;) spróbuj z innymi dzwonkami, np juz wgranymi w system, czy dzieje sie tak samo ???
Byłem posiadaczem: 106 telefonów
Ostatni telefon: S2 z NFC i9100P
Aktualnie posiadam: S3 White i9300
W razie chęci kontaktu: https://www.facebook.com/dawid.lubinski

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 17, 2010, 10:51:26 »
Tak. Ustawiłem dzwonek mp3. Wrzuciłem go do windows>rings (z kary pamięci nie widzi mi dzwonków w ustawienia>dźwięki i powiadomienia)
Dzwonki wgrane w system są krótkie więc ciężko mi powiedzieć czy dzieje się z nimi tak samo.

*

Offline jr

• 449
  • Sprzęt: HTC Wizard / i780 PXIHH5 96dpi / ZTE BLADE
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 17, 2010, 20:51:11 »
Dzwonki na karcie są widoczne jeśli są w katalogu My Documents. Czy takie objawy masz z wszystkimi utworami MP3, ustawione jako dzwonek/przypomnienie?

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 18, 2010, 11:23:15 »
Witam. Każdy dzwonek jaki bym nie wrzucił do windows>rings szedł tylko kilka sekund. Według tego co napisał jr zrobiłem folder My Documents na karcie pamięci i wrzuciłem tam kilka mp3 łącznie z tą na której mi zależało.W ustawieniach dzwonków je widać i wszystkie idą do oporu. Nie kończą się po paru sekundach:) Nie wiem tylko dlaczego tak się dzieje. Jak są w folderze rings w windows to są króciutkie. Tak czy siak bardzo dziękuję. Folder My Documents na karcie pamięci załatwił sprawę.
Pozdrawiam

*

Offline mikkuss

• 807
  • ...
  • Sprzęt: XT610 CM7, HD2 NexusHD2 KK, n900
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 19, 2010, 13:10:19 »
A spróbuj wrzucić te same dzwonki na pamięć telefonu do folderu my documents\my ringtones albo do samego my documents.
N900 - najlepszy sposób na nudę... Boxboxbox...
https://www.youtube.com/watch?v=MRil6iP4GXw