NaviExpert/NaviPunkt - działa?

• 4 Odpowiedzi
  • 2969 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

NaviExpert/NaviPunkt - działa?
« dnia: Czerwiec 21, 2010, 18:05:09 »
Udało się komuś odpalić NaviExperta na i780? Próbowałem różne maszyny j2me niestety z marnym skutkiem.

Tak, wiem, że jest Automapa, iGO itp., więc z góry dziękuje za takie rady ;)

*

Offline OlafRagnarson

• **
  • 120
  • Oddaje Tobie co kryje w sobie
  • Sprzęt: i780
Odp: NaviExpert/NaviPunkt - działa?
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 21, 2010, 19:54:28 »
Możesz zdradzić dlaczego chcesz odpalać NaviExperta ? Przyzwyczajenie, posiadanie tego oprogramowania ?

Nie żebym był uprzedzony, ale kiedy kupiłem i780 dwóch kolegów zakupiło telefony z NaviExpertem i w autobusie przez tydzień to uruchamiali. Z tego co słyszałem na javie ? Ubaw był niezły z nich.

Ogólnie specem nie jestem, i780 to moje pierwsze zatknięcie się z nawigacją ale AutoMape odpaliłem w 2 godziny z pomocą forum.

Być może ktoś się pojawi i Tobie pomoże. Ja chce z ciekawości zainstalować Garmina ale jakoś nie mogę się do tego zabrać :)

*

koldasz

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 07, 2010, 16:35:25 »
naviexpert nie działa ani na natywnej ani z realvga , na wszystkich znanych mi silnikach java. Udawało mi sie zmusić program do działania z gpsem wewnętrznym to nie potrafił skorzystać z połączenia internetowego do ściagnięcia mapy albo na odwrót ogólnie kiszka.

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 10, 2010, 12:00:27 »
Udało mi się odpalić na Esmertec Jbed (link z xda-dev) z NaviExpertem dla HTC Touch Diamond.

Lokalizacja GPS działa, pobiera dane prawidłowo. Dokładnie przetestuje w samochodzie wieczorem albo jutro. Wszystko poprawnie.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 10, 2010, 19:28:00 wysłana przez jachacy »

*

Offline Dimson

• 33
  • Sprzęt: i780
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 11, 2010, 10:26:55 »
 :ok: dobra informacja, zabieram się za pobieranie. NE nieraz jest lepszą opcją niż AM :wink:
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2010, 10:37:48 wysłana przez Dimson »