ikonki na pulpicie a realvga

• 2 Odpowiedzi
  • 1334 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pioterek

• 30
  • Sprzęt: samsung galaxy s2
ikonki na pulpicie a realvga
« dnia: Sierpień 06, 2009, 23:38:05 »
Witam!
Jak w temacie. Zainstalowałem realvga, powoli się do niego przyzwyczajam. Poszukuję kilku programów, które ułatwią mi pracę z realvga...
1. program, który pozwoli mi na umieszczenie na pulpicie ikonek takich, które znajdują się na standardowej wtyczce "today'a" czyli tych od telefonu/bluetooth/wifi ...niestety po zmianie rozdzielczości ekranu tamte ikonki zostały obcięte, ze względów estetycznych wyłączyłem tę wtyczkę. Proszę, niech to nie będzie spb mobile shell... próbowałem ale zdecydowanie mi nie pasuje ten program ;)
2. Program do tego aby na pulpit wrzucić ikonki  z folderów "programy" oraz "ustawienia"...szczególnie "usuń programy" oraz ten do przełączania między active sync a pamięć masowa. (spb pocket plus tego nie potrafi). Taka funkcjonalność istniała w standardowej wtyczce, którą musiałem wyłączyć :/
3 czy jest jakiś program, który sensownie obliczy mi ile pozostało darmowych minut do wykorzystania, koszt połączeń głosowych, z netem ? Próbowałem z działu download program, ale on przeliczał wg skali 1 sms = x minut. Lepsze byłoby odwrotne przeliczanie 1 min = x smsów. Poza tym kilka innych funkcji tego programu nie pozwoliło mi ustawić go "pod siebie".
4. Czy jest ew. możliwość podmiany ikon na mniejsze, tak abym mógł ponownie włączyć standardową wtyczkę ekranu Dzisiaj?

pozdrawiam wszystkich!!
nokia 3330 -> SE t630i -> nokia 7610 -> samsung i780 -> nokia e51 -> nokia e7-> galaxy s2

*

koldasz

Odp: ikonki na pulpicie a realvga
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 07, 2009, 07:07:05 »
Pdastatus-podswietlenie, wifi, bluetooth,tel. Koszt a raczej ilosc polaczen w tym internet +luncher to homeScreen++. Do tego Pocket Digital Clock oraz obowiazkowa TodayAgenda   Co do reszty zyczen nie pomoge az tak zawansowanych funkcji nie potrzebowalem nigdy.

*

notosiup

Odp: ikonki na pulpicie a realvga
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 07, 2009, 08:34:26 »
Easy today launcher - pozwala na umieszczenie skrótów czego tylko chcesz i ile chcesz :) mam na pulpicie skróty do ulubionych 16 programów.
W ustawieniach today w jego elementach mam bezprzewodowe (rom po polsku) i pokazuje mi comm managera na pulpicie, do tego pocket digital clock, zadania i kalendarz, battery status i nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba :)