Nagrywanie notatek

• 4 Odpowiedzi
  • 675 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nagrywanie notatek
« dnia: Maj 09, 2009, 10:04:52 »
Siędzę nad tym już kilka godzin i udało mi się zmapować klawisz tak aby pojawiały się notatki z odpalonym panelem nagrywania (skopiowałem record.lnk z appbuttons do start programs w folderze windows - wtedy dopiero pojawiła się opcja zmapowania jakiegoś klawisza do programu Record).

Chciałbym jednak, żeby to działało automatycznie tzn. po naciśnięciu klawisza odrazu rozpoczynało się nagrywanie - czy mógbym liczyś na jakieś podpowiedzi, to bardzo ważna funkcja dla mnie.

Mam prefinalny rom interiax.

*

Offline deto

• 40
Odp: Nagrywanie notatek
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 17, 2009, 08:11:59 »
Gdzie się tak w ogóle te notatki głosowe nagrywają ? One są w mp3 ? Czy wav ? Można kopiować sam plik dzwiękowy z tel na kompa?

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 17, 2009, 08:29:11 »
pewnie standardowo w My Documents (lecz lepiej zmienić na kartę pamięci
z tego co pamiętam nie mp3 ale możesz zawsze sprawdzić
tak można skopiować
Chciałbym jednak, żeby to działało automatycznie tzn. po naciśnięciu klawisza odrazu rozpoczynało się nagrywanie - czy mógbym liczyś na jakieś podpowiedzi, to bardzo ważna funkcja dla mnie.
a próbowałeś jakieś dodatkowe aplikacje do mapowania przycisków?

*

koldasz

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 17, 2009, 15:58:56 »
Faktycznie chcesz nagrywac notatki czy nagrywac rozmowy?? Do rozmow Auto Call Record polecam. Ciekawostka jak ktos nie wie. W Polsce uczestnik rozmowy moze dokonywac nagrania rozmowy bez powiadamiania wspoluczestnika/ow rozmowy i jest to legalne :D.

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 18, 2009, 07:52:59 »
Nie, nie - chcialem tylko nagrywac swoje notatki. probowalem jakiegos programu do mapowania, ale nie chodzilo to najlepiej. w koncu ktos na xda polecil mi vito audio notes i tam po ustawieniu klawisza nagrywania w opcjach wszystko smiga ok.