Witam,
kiedy kupiłem i780, karta pamięci po wsadzeniu do adaptera a następnie do laptopa działała bez zarzutu tak samo jak i na telefonie. Po jakimś czasie zainstalowałem aktualizacje Auto Mapy, wybierajac opcje instalacji na samą karte poprzez adapter. I tu nagle dane na karcie zajmowały 2-krotnie większą pojemnosc i w żaden sposób nie mozna było usunac tego "czegoś". Pomimo 2krotnie wiekszego zajecia miejsca, wg eksploratora karta miała zainstalowana AM i nic wiecej......No to zrobiłem format karty.... bład wyskoczył i karte licho trafił. Tel jej nie widzi a komputer łapie zawieche jak klikam w jej ikonke. Kupiłem drugą 2 GB karte pamieci, zainstalowałem AM tym razem z karta w telefonie, i znowu ten sam numer z 2krotnie wiekszym zajmowaniem miejsca....znowu format strzeliłem:D.... I dzisiaj mam juz nową 16GB karte w zwiazku z tym mozecie mi powiedziec jak to zrobic zeby tą AM zainstalowac bez bólu , co zrobic zeby karta przez ten adapter była widoczna na PC i zeby nie prosił o format, i czy program FlashFormat( jeszcze nie użyty) na komórce nie rozpierdzieli mi niczego.
Dzieki.