i780 Navi, pytanie o uchwyt samochodowy..

• 33 Odpowiedzi
  • 2827 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline zigrin

• 42
  • Sprzęt: Samsung i9000
Odp: i780 Navi, pytanie o uchwyt samochodowy..
« Odpowiedź #30 dnia: Luty 10, 2009, 21:24:28 »
zigrin, zgadzam sie, ze to nie ma sensu, ale nic nie wskoram bo sam zrywalem plomby, moglem oddac od razu. Wczesniej czytalem ten watek i liczylem sie z taka ewentualnoscia, niestety trafilo i na mnie, choc, jak pisalem, nie jest to dla mnie jakis problem.
To była ogólna uwaga - nad bezsensem oferowania takiego zestawu. Końcowy użytkownik, jak Ty, tylko na tym traci  :S

*

Offline pawwel

• **
  • 159
  • Sprzęt: i780
« Odpowiedź #31 dnia: Luty 11, 2009, 10:44:36 »
Bardziej bym powiedział, że to po prostu pomyłka smasunga i jakaś seria/serie przez pomyłkę są pozbawione tej części.

« Odpowiedź #32 dnia: Luty 11, 2009, 22:03:56 »
Bardziej bym powiedział, że to po prostu pomyłka smasunga i jakaś seria/serie przez pomyłkę są pozbawione tej części.

czemu samsunga? skoro odpowiedz o tym. ze dana czesc nie byla czescia zestawu przyszla od dystrybutora ze tak powiem koncowego? chociaz kto ich tam wie:) moze i rzeczywiscie samsung zawinil, chociaz watpie......
w kazdym razie - sosnsa congratulations:D

« Odpowiedź #33 dnia: Luty 12, 2009, 17:22:05 »
hehe dzieki za gratki, chociaz to normalne domaganie sie tego co powinno byc. dziwne, ze jednak wypuszczaja takie zestawy, ale nie oznacza to przeciez, ze po otwarciu i sprawdzeniu w sklepie nie mozesz oddac.. tak mi sie wydaje:] dla mnie to podobna historia do tekstow w stylu: 'po odejsciu od kasy zwrotow nie przyjmujemy' a tak byc nie moze.
Ten produkt zdaje sie, ze dystrybuje samsung chociaz cholera wie, bo z nimi sie skontaktowac to tez meczarnia i zmarnowany czas.