i780 - dzialające programy do nagrywania rozmów oraz blokowania połaczeń???

• 6 Odpowiedzi
  • 1008 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam.

Szukam działających programów na I780 jak w temacie. Testowałem już Resco Audio Recorder - niby jest ok ale ekran sie nie wygasza, czyli odpada, Audio Notes to samo, ACR , nagrywa tylko minute i 7 sekund, ale przynajmniej ekran gaśnie. Czy ktoś spotkał jakiś naprawdę  dobrze działający program na tego samsunga???

Druga rzecz to program do blokowania połączeń, CallFirewall - albo coś go nie potrafię skonfigurować, jakis mało przyjazny. Jest może jakaś alternatywa??

*

Offline Dimson

• 33
  • Sprzęt: i780
Odp: i780 - dzialające programy do nagrywania rozmów oraz blokowania połaczeń???
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 16, 2009, 21:19:28 »
Vito Audio Notes sprawdza się u mnie znakomicie ale chyba ekran nie jest wygaszany ale ma nagrywać i to robi  :ok:

Odp: i780 - dzialające programy do nagrywania rozmów oraz blokowania połaczeń???
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 16, 2009, 21:27:42 »
Wiem, u mnie jest tak samo. Najchętniej bym używał programu ACR, ale nie wiem co jest grane że nagrywa tylko do 67 sekund. Przynajmniej mam tak na Romie HE1. A może ten ACR komuś jednak dobrze działa. Może by pomogła zmiana ROMu???

*

koldasz

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 16, 2009, 22:16:59 »
a u mnie na HE1 smigal doskonale i bez problemu przechodzil ten czas.

*

Offline janek.fedorowicz

• *
  • 81
  • Sprzęt: Motka MPX200 > ... > i780:-)
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 16, 2009, 22:22:41 »
U mnie tak samo. Acr nagrywa na karcie sd nawet godzinne rozmowy.
Jan Fedorowicz

« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 17, 2009, 20:26:17 »
No to mam zagadkę z programem ACR. Zrobiłem dzisiaj hard reset. Zainstalowałem tylko ACR i net Framework 3.5 i dalej nagrywa tylko 65-67 sekund. Dziwna sprawa :E

*

koldasz

« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 17, 2009, 23:35:23 »
a przyklejone kolega czyta?? Jest tam kawa na lawe jak ustawic zeby banglalo damn. Mi co prawda na he1 smigalo w dowolnej konfiguracji ale jak wynika z mojego dochodzenia app z spb nie lubia sie z acr i tyle. A durna moda na mobile shell 3.5 zatacza szersze kregi niz swinska grypa wiec twoj problem moze byc w tym, ale przyklejone i tak lepiej czytac <zlosliwy>tym bardziej ze tips and trips do i780 to raptem 2 (slownie dwie)strony boziu jakby kolega mial g900 to by byly jaja.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2009, 23:38:11 wysłana przez beginner_pl »