Mam ten kabel, ale niestety i780 jest moim zdaniem zupełnie nieprzydatny jako urządzenie do odtwarzania muzyki. Mam trzy argumenty:
Po pierwsze - przyczyna tkwi w kablu, jest on skierowany do dołu. Trzeba wrzucić telefon do kieszeni do góry nogami inaczej kabel się plącze, do tego trzeba mieć krótki kabel w słuchawkach - inaczej kończymy z dwoma metrami kabla dookoła ciała.
Po drugie - programy do odtwarzania muzyki i ich obsługa to po prostu TRAGEDIA. Sporej części nie da się obsługiwać palcem, a wyjmować rysik do zmiany piosenki to komedia. Od biedy ujdzie slide2play. Ale slide2play wyłącza mi się przy usypianiu przyciskiem power i nie gra.
Dopiero po instalacji Manilli 2D udało się rozwiązać ten problem. Wbudowany w jej interfejs odtwarzacz działa doskonale. Da radę obsługiwać palcem i da radę korzystać po uśpieniu. Źle działa natomiast ustawienie głośności telefonu - na moich słuchawkach najcichsze ustawienie jest za głośne.
Po trzecie - kupiłem inny sprzęt grający, który jest wygodny, poręczny nie ciągnie baterii jak szalony, mieści się w drugiej kieszeni obok portfela i mogę bez problemu nosić wygodnie oba urządzenia.