Witam,
ostatnio zainstalowałem sobie emulator Morphgear na moim i780. Niestety zauważyłem, że ma on poważne problemy z dźwiękiem w przypadku romów GBA. Jakąś delikatną muzykę słychać w tle, ale na pierwszym planie są głośne trzaski i piski... Próbowałem różne ustawienia Morphgear, ale piski i trzaski występowały zawsze uniemożliwiając grę z dźwiękiem. Próbowałem wiele romów, ale na wszystkich jest to samo. W przypadku romów GB i GBC wszystko jest OK - dźwięk jest emulowany prawidłowo...
Jak poprawnie emulować GBA na samsungu i780? Czy ktoś spotkał się z podobnymi problemami? Może trzeba zmienić jakieś specjalne ustawienia emulatora lub samego telefonu?
Za pomoc z góry dziękuję,
Pozdrawiam
Grzegorz
Edit: Wygląda na to, że miałem mało szczęścia, bo znalazłem też romy, które poprawnie odgrywają dźwięk w emulacji GBA. Oto Romy, z którymi n pewno mam problem: Pokemon FireRed, Pokemon LeafGreen, Worms World Party, Final Fantasy Tactics Advance [tutaj muzyka działała w miarę, ale wyraźnie przycinało i trzaski było słychać]. Romów z wadliwie działającym dźwiękiem było więcej, ale po sprawdzeniu kasowałem...