Witam. Jestem nowym posiadaczem telefonu I780 - nie powiem, calkiem niezla maszyna:) w kazdym razie - wczoraj zainstalowalem nowy rom (ten E1 - byly klopoty oj byly - ale tylko dlatego ze instrukcja nie przeczytana do konca;P). No i mam pare pytan do uzytkownikow:
1. Czy mozna jakos ustawic AUTOMATYCZNA BLOKADE TELEFONU (chodzi mi o to, by blokowalo nie po nacisnieciu czerwonej sluchawki, ale jak w kazdym normalnym telefonie, po okresie bezruchu - chodzi mi o blokade sluchawka, a nie przyciskiem zasilania)
2. jak usunac konto (chyba konto, nie foldery) OUTLOOK-a w folderach z mms/sms? bo przez active sync. mi chyba go sciagnelo i ni hu hu - nie moge usunac konta outlook;/
3. co to jest taka ikonka przy napisie operatora - jakby kolo z krzyzykiem - czasami przekreslone, czasami nie...
4. czemu czasami znika ikonka 3g, a pokazuje sie ikonka jakby synchronizowac chcialo?
5. gdzie znajde pomocne opisy odnosnie opcji POLACZENIE - tzn chodzi mi o to, co znacza poszczegolne opcje w menu POLACZENIE, te ustawianie polaczen sieciowych itp - mianowicie nie chce by mi sie laczyl telefon z internetem via gprs - wiem ze trzeba ustawic w polaczeniach np. SIEC W PRACY - ale czy czasami nie trzeba jej tez skonfigurowac?? (mam router wifi w domu)
6. czy wiecie mozna czy idzie wylaczyc jakos przyciski SCISZANIA TELEEFONU PO wlaczeniu blokady??
7.extra gps - czy po sciagnieciu DANYCH A-GPS polaczenie internetowe samo sie rozlacza?? czy pojawia sie np jakis komunikat, ze ustawienia agps sciagniete or sth?
8. czy jak mam wlaczone WIFI i mam 3G (gprs albo wap) to soft do inetu ZAWSZE NAJPIERW POLACZY SIE PRZEZ WIFI?
to na razie tyle:)
jezeli znajdzie sie ktos mily by poswiecic mi czas i odpowiedziec, z gory dziekuje:)
i pozdrawiam
Tschapa