i780 i PhoneLog v1.5

• 2 Odpowiedzi
  • 693 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kilof

• 17
i780 i PhoneLog v1.5
« dnia: Marzec 11, 2009, 09:14:56 »
Kiedys mialem starsza wersje tego programu.
Nie mam 100% pewnosci czy to on tak spowodowal, ale
w normalnej sytuacji przy wpisywaniu kolejnych liter kontaktu system wyszukuje z historii polaczen i kontaktow, umieszczajac na poczatku polaczenia z historii.
po zainstalowaniu tego programu (nie jestem pewien na 100% czy to on, a na dodatek byl w starszej wersji) kontakty widniejace w historii nie byly dostepne. TZN jezeli z kontaktow wybralem np DOM i zadzwonilem. a pozniej chcialem tam znowu zadzwonic to naciskalem zielona sluchawke (albo z poziomu ekranu today) wpisywalem kolejno D O M i okazywalo sie ze nie ma takiego kontaktu ani w historii ani w kontaktach. wogóle nie znajdował takiej pozycji. Na szczeście w "normalnych" kontaktach byl ten wpis.

Teraz jest nowa wersja
1. Ciekawe czy to bylo od tego programu
2. a jezeli tak to czy to poprawili
3. czy ktos mial podobne doswiadczenia?

dzis zainstaluje i odpisze

EDIT:
Dziala calkiem dobrze.
Pojawila sie wersja 1.6 :)
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2009, 10:46:49 wysłana przez kilof »

*

Offline james_lerk

• **
  • 152
  • Sprzęt: HTC DIAMOND + IPHONE 2G + HTC G1   ... tyle podobieństw ile róznic :)
Odp: i780 i PhoneLog v1.5
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 16, 2009, 10:57:18 »
Miałem przez chwilkę  ten programik ale robił mi straszny bałagan na modyfikowanych romach  .  Pierwsza sprawa   mimo wyłączenia  i tak po kazdym wykonaniu jakiegokolwiek połaczenia  załączał sie sam z siebie   i wywalał mi wszystkie kontakty przypisane do klawiszy ( fast dial) . To wszystko na wersji 1.60 . Mało tego   mimo ze używam zewnętrznego  softu do kontaktów z własnym panelem  dialpad   to  jak się phonelog załaczałto przy nastepnym połaczeniu  niestety

*

Offline kilof

• 17
Odp: i780 i PhoneLog v1.5
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 16, 2009, 11:22:26 »
ja uzywam tej wersji 1.60 na oryginalnym romie z Orange
zadnych problemow
bardzo mi odpowiada