EKRAN NIE WYLACZANIE

• 3 Odpowiedzi
  • 1085 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

EKRAN NIE WYLACZANIE
« dnia: Listopad 27, 2008, 16:26:18 »
JESTEM STOSUNKOWO MLODY NA FORUM WIEC WITAM WSZYSTKICH! PRZEJZALEM OPCJE SZUKAJ I WIDZIALEM ZE SA PODOBNE TEMATY DO MOJEGO ALE NIE UZYSKALEM W NICH ODPOWIEDZI MNIE SYTAFAKCJONUJACEJ :sleepy:
MIANOWICIE NA POCZATKU UZYTOWANIA TELEFONU MOGLEM WLACZYC windows media  I SLUCHAC MUZYKI I EKRAN MI SIE WYLANCZAL  :D A MUZYKA NADAL GRALA PODOBNIE MIALEM Z PROGRAMEM pocket music A TERAZ NIE DA RADY NIC Z TYM ZROBIC :]
JESLI NIE LECI MUZYKATELEFON MI SIE WYLACZY PO JAKIEJ MINUCIE ALE CO Z TEGO SKORO CHCE ZAOSZCZEDZIC BATERIE SLUCHAJAC MUZYKI ! W MOIM PRZYPADKU BATERIA STARCZA NA MAX 5 GODZ CO JEST ZENUJACE :evil:
MAM W OPCJACH USTAWIONE WYLACZ WYSMIETLACZ PO 1M NIE UZYWANIA! NIC NIE POMAGA ZROBILEM 2-A RAZY HARD RESET I TEZ NIC NADAL TO SAMO :|
 JAKIES SUGESTIE?
KROTKO MOWIAC MA MI GRAC MUZYKA A TELEFON MA MIEC WYLACZONY WYSWIETLACZ - JAK TO Z POWROTEM ZROBIC?  B)

*

Offline silny199

• 25
Odp: EKRAN NIE WYLACZANIE
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 31, 2011, 14:39:36 »
Nie używaj Caps Locka..

i780 czasami tak ma że świeci dłużej niż jest ustawione.

Po odpaleniu Muzy wciśnij raz klawisz od wyłączenia telefonu. Ekran powinien się od razu wygasić ;)

Pozdrawiam  :E

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 31, 2011, 14:43:39 »
hawajczyk1984
netykieta, regulamin
popraw ten post!

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 31, 2011, 16:53:31 »
Marcin ale to post z 2008 ROKU ha ha - zamykam a silny199 powinien dostać warn za wykopaliska i nabijanie postów.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G