HR robilem jakies dwa miesiace temu, po hr nie zauwazylem taki objawow, poczytalem troche po forach jeszcze i ja stawiam ze to program WIMP, ktory mimo tego ze dziala to nie widac go w task menager. w koncu jakby co ma program byc nie widoczny, bo sluzy on namierzeniu koma za pomoca gps, prpgram wysyla sms pod numer wskazany w ustawieniach. pozdrawiam i dzieki za porady

rafal
Napisane: Styczeń 06, 2010, 01:14:11
hejka,
ekran w i780 nadal mnie zadziwia, niejako ze znowu mam pytanie odnosnie ekranu to postanowilem tutaj napisac dalej

czy wy drodzy uzytkownicy tez macie tak ze jak podalaczycie tel do ladowarki to ekran tak delikatnie miga, chodzi mi o miganie takie jakby chciec cyftowką zrobic zdjecie telewizorowi wlaczonemu lub monitorowi typu ctr, to wtedy przez ekran takie poziome paski przelatuja. chcialbym zaznaczyc ze nie mam oryginalnej ladowaki tylko kupiona inna do naszego i780, bo ta pierwsza zgubilem
w ogole zawsze uzywam tego pudeleczka do ladowania, ale jak sytuacja przycisnie a nie mam pudelka czy drugiej bateri to laduje normalnie przez ladowarke, ale nie chcialbym sie niemile kiedys zaskoczyc jakby np ekran padl.
pozdrawiam,
rafal