witam , od niedawna jestem posiadaczem w/w telefonu i ogolnie jestem bardzo zadowolony , bateria na poziomie 3-4 dob , dbre wifi , w miare sprawny proc i stabilnie to wszstko pracuje. dzis jednak zachcialo mi sie wlozyc druga baterie by sprawdzic czy z racji ze byla nieuzyana wytrzyma nico dluzej .
i tu pierwsze pytanie - jak wy otwieracie te klapke , bo rozwiazanie silowe niezbyt mi sie podoba a nie wiem czy da sie innaczej , strasznie ciezko zdjac te klapke.
i tu pojawia sie kolejny problem , podczas silowania z ta klapka zlapalem tel palcami od spodu , czyli za wyswietlacz, sila rzeczy musialem go mocno scisnac i teraz cos sie popsulo(chyba) zaczalem klikac rysikiem to kliknicia byly zawsze w jedno miejsce. , podociskalem delikatnie wyswietlacz i jest juz niby ok , dodatkowo skalibrowalem ekran od nowa. czy mozliwe jest ze uszkodzilem telefon ? dodam ze klapke otwieralem oczywiscie kiedy tel. byl juz wylaczony. to moj pierwszy tego typu telefon i niebardzo wiem czy mam sie juz zaczac martwic czy moze cos sie tylko "chwilowo" obruszylo ?