Czy da się uruchomić to: FEWidgets 1.0.0b8 (Widgets for Windows Mobile) u nas?

• 4 Odpowiedzi
  • 766 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline darekpiecz

• *
  • 61
  • Sprzęt: Galaxy Note
Zaciekawiło mini o trochę i zacząłem się zastanawiać czy nie dałoby się uruchomić tego softu na naszych telefonach.
Tu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=430190 link do stronki.

*

Offline m_vb

• **
  • 105
  • Sprzęt: Sensation
Działa ale mi osobiście to nie odpowiada.
Do upiększenia i usprawnienia ekranu "Today" polecam Manila 2D (Touch Flo z HTC)

*

Offline darekpiecz

• *
  • 61
Znam Manille2D, korzystam z niej obecnie ale myślałem, że może coś nowego będzie fajniejsze;)
Widziałem u kogoś w Omnii ciekawe menu ale nie wiem co to było i w którym ROM-ie, to mi wyglądało chyba podobnie i dlatego mnie to zainteresowało. Nie chciałbym robić HR tylko po to żeby zainstalować i sprawdzać nowy interfejs menu, bo raczej jak mam Manille to nie powinienem chyba tego instalować, żeby się coś nie "pogryzło".
A prpos Manilli to walczyłem kilka dni z pogodą - chciałem dodać miasto Siedlce (mazowieckie) ale nie dałem rady.

*

Offline bzul85

• **
  • 146
ten soft moglby byc jakas alternatywa dla manili2d ... zwlaszcza dlatego ze z ta manila pojawiaja sie problemy na ktore raczej nikt nie moze udzielic jakiejs odpowiedzi , ale o tym w tym temacie http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=117147.0
co do siedlec to raczej bedzie ci ciezko je dodac bo np u mnie nie ma ich na liscie. jak sobie je sztucznie dodasz to moze tak byc ze manila nie bedzie miala skad pobrac danych do twojego miasta. jedyne inne wyjscie to wybranie innego miasta ktore jest dosc blisko ciebie i jest na liscie w manili2d.

motorola d520> nokia 5110> nokia 6210> nokia 6310i> nec e616v> motorola a925> ngage> mda vario II> samsung d600>  i780 > i8000

*

Offline darekpiecz

• *
  • 61
No właśnie jak dopisałem Siedlce w pliku weather.xml to mogę wybrać sobie już swoje miasto ale nie pobiera mi niestety danych pomimo, że wpisałem w pliku kod ze strony accuweather. I tak jak zauważyłeś z Manillą jest kilka drobnych problemów - stąd moje zainteresowanie tymże programikiem. ale chętni posłucham opinii kolegów, którzy korzystali z tego programiku, jak jest z instalacją, konfiguracją, funkcjonalnością i późniejszym użytkowaniem, czy dużo spwalnie telefonik i czy dużo pamięci zajmuje.