Witam wszystkich mam 2-a problemy i opisze je za 1-ym zamachem
1-y nie włącza mi się WYSWIETLACZ? Podłączyłem telefon do ładowania i od razu wyświetlacz mi się wyłączył i nie mogłem go włączyć – wyłączyłem od ładowania zaskoczył wyświetlacz od razu. Pomyślałem jakaś drobnostka i zostawiłem niech się ładuje po 2h odpinam Tel od ładowarki a nie idzie włączyć wyświetlacza? Wyciągnąłem baterie i załączyłem na nowo – wyświetlacz mi się załączył na chwile- na długość napisu SAMSUNG i później znowu się wyłączył i tak kilka razy. Wyciągałem baterie i załączył sie tylko do napisu SAMSUNG Tele reaguje jak nacisnę klawiaturę to się zapala i wydaje dźwięki! Wiec, aby nie było ze mi bateria siadła.
2-gi problem to jak mam w tym stanie zgrać kontakty chodzi mi o listę osób, do których mogę dzwonić nie mogę tego znaleźć przez activesinc. Na telefonie tez nie mogę nic podziałać, bo nie potrafię po omacku: P
Chce zrobić hard Rest, ale przedtem moje najważniejsze zapiski chce odzyskać i nie wiem jak to zrobić.
Napisane: Czerwiec 07, 2009, 23:40:03
Zainstalowałem odpaliłem Microsoft Outlook niby zsynchronizowałem, ale pokazuje mi ze nie ma żadnych kontaktów