Czym ugryzc plik FLV...

• 6 Odpowiedzi
  • 1962 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline zajac

• 742
  • Sprzęt: SGS III Black
Czym ugryzc plik FLV...
« dnia: Styczeń 19, 2008, 10:49:30 »
Witam, mam pytanko jak w temacie, sciagam sobie pliki z YouTube i nie mam czym ich otworzyc na I600.
Chetnie przyjalbym jakas ciekawa informacje na ten temat :)

*

Offline srwe

• **
  • 197
  • Sprzęt: N50 Premium
Odp: Czym ugryzc plik FLV...
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 19, 2008, 11:17:38 »
A co za problem je najpierw skonwertować na avi a potem już normalnie odtwarzać sobie.
Ten wirus to posiadacz PDA inaczej nazywany użyszkodnik - coś zawsze namota i zwala na wirusy komputerowe.
PDAclub=syfbiany, wółemy i palmzłoschy :P
omnia złomnia :P

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 19, 2008, 11:42:36 »
A co za problem je najpierw skonwertować na avi a potem już normalnie odtwarzać sobie.
Można tym riva flv encoder.
Jest jeszcze łatka dla WMP 10 odtwarzająca pliki RMVB http://www.speedyshare.com/755559294.html , może się przydać  :)
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline srwe

• **
  • 197
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 19, 2008, 13:05:01 »
WinAVI Video Converter
Total Video Converter

w miarę proste w obsłudze programy.
Ten wirus to posiadacz PDA inaczej nazywany użyszkodnik - coś zawsze namota i zwala na wirusy komputerowe.

*

Offline zajac

• 742
  • Sprzęt: SGS III Black
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 20, 2008, 23:17:31 »
WinAVI Video Converter
Total Video Converter

w miarę proste w obsłudze programy.

jest jeszcze psrawa tego typu "po co konwertowac" i tracic czas jak mozna raz zainstalowac programik i miec spokoj...
ale dzieki za spostrzezenia.

*

Offline srwe

• **
  • 197
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 21, 2008, 08:08:27 »
ano po to, że raczej PPC nie jest aż tak wydajnym urządzeniem, a przecie miło się ogląda film, który się nie tnie itp. Choć oczywiście nie każdy "materiał" trzeba przerabiać. Jednak ja zawsze przerabiam do avi (jak coś nie jest jeszcze), no i potem zazwyczaj PocketDivXEncoder w celu dopasowania odpowiedniej rozdzielczości. I gitara...

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 21, 2008, 09:31:35 »
A ja sobie wszystko przerabiam w SPB Mobile DVD  :ok: Filmy DVD z wypożyczalni chodzą jak złoto na PDA a nawet można dać dobrą rozdzielczość i można oglądać na lapku. Nie potrzeba do tego żadnego innego programu, SPB sam obchodzi zabezpieczenia przed kopiowaniem a obsługa jest bardzo prosta. Żeby nie było nieporozumień nie namawiam do piractwa i sam nie piracę !!!
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G