Synchronizacja i600 z mac os x.

• 4 Odpowiedzi
  • 1436 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ..::przemek::..

• 326
  • Sprzęt: iMac G4 Flat Panel - piekny :) | Palm T|T3 | Motorola V6 Maxx | iBook G4 - pol zywy :(
Synchronizacja i600 z mac os x.
« dnia: Grudzień 26, 2008, 00:45:34 »
Witam :)

Mam pytanko, jak dziala synchronizacja z mac os x 10.4? Planuje kupic sobie szajsunga i nie chce miec klopotow pozniej. Moze wyszczegolnie co przychodzi mi na razie do glowy.

Jak ma sie sprawa ogonkow w kontaktach, kalendarzu i plikach offica?
Czy synchronizuje sie kilka kalendarzy z icala i jak potem sa widoczne?
Synchronizacja dokumentow?

I to poki co wszystko :)

Przepraszam jak bylo, ale szukalem i opinie na temat innych urzadzen sa niemiarodajne gdyz jak wiadomo jeden telefon dziala, a inny gorzej mimo, ze niby taki sam system. No i sciagnalem sobie missing sync, ale nie wiem jak to bedzie w koncu dzialac gdyz nie mam od kogo pozyczyc i600 do testow.

*

Offline tranzystor

• 500
  • Sprzęt: Blackberry 9000, PlayBook 16GB OS2
Odp: Synchronizacja i600 z mac os x.
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 26, 2008, 11:34:22 »
Nie ma mozliwosci  synchronizacji  urzadzenie  w  sytemie MAC OS  . Jedyna   droga  to  przelaczenie urzadzenia   w ustawieniach   na  usb device
wowczas telefon jest wykrywany jako  "pendrive"  i masz swobodny dostep  do  plikow ktore znajduja sie na karcie  ...

pozdrawiam

*

• 326
  • Sprzęt: iMac G4 Flat Panel - piekny :) | Palm T|T3 | Motorola V6 Maxx | iBook G4 - pol zywy :(
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 26, 2008, 11:49:59 »
http://www.markspace.com/products/windowsmobile/mac/windows-mobile-sync-software.html

Do tego doszedle i wiem, ze synchronizacja dziala, bo jak wybiore i600 to mam odnosnik do tej podstrony. Tylko pytam sie jak to dziala w sensie jakosciowym. Zeby nie bylo, ze  zrobie synchronizacje, a tu krzaki same.

I jeszcze znazlem taki soft http://www.eltima.com/products/syncmate/ Moze tego ktos uzywal?

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 26, 2008, 14:50:03 »
Ja bawiłem się trochę SyncMate i działało (Z tą różnicą, że pod 10.5, a nie 10.4). Krzaków żadnych nie miałem w kontaktach, nic więcej nie synchronizowałem, więc nie powiem jak to jest z kalendarzem.
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+

*

• 326
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 26, 2008, 15:03:43 »
Wielkie dzieki za odpowiedz :) Mysle, ze jak w kontaktach nie bylo to w kalendarzu tez nie powinno byc. Do dokumentow jest documents to go, ktory ladnie smiga na moim tungstenie, krzaczkow nie ma tak wiec mysle, ze na i600 tez bedzie ok :)

Ktos jak ma jakies doswiadczenia to chetnie poczytam :)