Witam
Mam taki problem z słuchawką bluetooth (a nawet dwiema), wcześniej posiadałem c600, który miał bardzo miły element np. gdy nie miałem połączonej słuchawki(zakładam że była włączona) z telefonem (nie mylić z parowaniem), a telefon dzwonił to automatycznie przełączało mnie na słuchawkę (albo raczej co pierwsze odebrało słuchawka lub telefon).
Teraz moje pytanie czy jedyna możliwość połączenia słuchawki i telefonu i600 następuje po: odebraniu połączenia w telefonie i wybraniu w menu "Turn on Hands Free" ? (problem ten występował i na wm5 jaki wm6) w c600 połączenie słuchawki z telefonem następowało również gdy jednokrotnie nacisnąłem przycisk główny na słuchawce, tu tego też nie ma (no i przede wszystkim był profil słuchawkowy(było ich z 7) a w i600 jest ich 5 może tu leży problem.
Pozdrawiam
Joker77
- Na razie dowiedziałem się że: Jeśli słuchawka jest włączona a później włączam bluetooth w telefonie - urządzenia łączą się jeśli odwrotnie to niestety dopiero po odebraniu połączenia i wybraniu z menu, szkoda tylko że nie można wybrać ponownie ostatniego nr z słuchawki.