Samsung I600 problem z Phone off

• 2 Odpowiedzi
  • 1195 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Samsung I600 problem z Phone off
« dnia: Lipiec 25, 2009, 14:55:03 »
Witam wszystkich posiadaczy telefonu Samsung I600. Mam ten telefon pol roku i nie mialem z nim wiekszych problemow. Do pewnego czasu. Wyskoczyl mi problem PHONE OFF za kazdym razem gdy wczesniej wlaczalem telefon po tym jak na ekranie byl pokazany windows mobile powinno wyskoczyc okno proszace mnie o pin karty sim. A teraz przechodzi mi od razu do tapety zamiast nazwy operatora pokazane jest phone of, probowalem nie raz wlaczyc go w Wireless Menager ale po wczytaniu nic sie nie stalo telefon nadal jest wylaczony. Wielokrotnie wylaczalem i wlaczalem tel ale nic z tego robilem tez hard reseta i soft reseta programe oldsap ale to rozwniez nie pomaga.
Tu moja prosba do was moze ktos mial podobny problem i go rozwiazal. Prosze o pomoc nad rozwiazaniem mojego problemu z telefonem.

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
Odp: Samsung I600 problem z Phone off
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 25, 2009, 15:23:41 »
Polskie litery ... to po pierwsze, po drugie tytuł też ma być po polsku ("phone off").
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+

*

Offline tranzystor

• 500
  • Sprzęt: Blackberry 9000, PlayBook 16GB OS2
Odp: Samsung I600 problem z Phone off
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 25, 2009, 16:13:26 »
Witam 

Poropnuje   na początek wyjać karte sim  i zobaczyc   po wlaczeniu czy da sie uruchomic  "Radio" - telefon    jesli nie to Hard reset  (bez karty sim w srodku   jesli proplem nie zniknie  sprobowac przefleszowac urzadzenie  .....  Jesli to nie  pomoze  to  GSM  mowi  "papa"

Probuj   i  napisz   czy cos  to dalo  pozdrawiam  .