Samsung i600 i zestaw bluetooth stereo?

• 4 Odpowiedzi
  • 811 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Szymcio

• **
  • 204
  • Sprzęt: Motorola Defy
Samsung i600 i zestaw bluetooth stereo?
« dnia: Grudzień 01, 2007, 15:35:24 »
Witam!
Właśnie zastanawiam się na kupnem BT stereo Nokia BH 501, do mojego i600. Ale mam wątpliwości: czy wszystko dobrze będzie działało przy słuchaniu muzyki w telefonie i przechodzeniu w tryb rozmowy? Czy będe mógł do słuchania muzyki używać CorePlayer(jak nie to z jakiego programu)? Jak to będzie wyglądało ze strony zużycia baterii? Jak to się sprawdza wszystko w praktyce?

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: Samsung i600 i zestaw bluetooth stereo?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 01, 2007, 15:45:56 »
powinno wszystko działać ok, co do aplikacji, po co płacić za Core Player, jeśli można mieć TCPMP za free
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline Szymcio

• **
  • 204
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 01, 2007, 17:55:23 »
Mam jakąś darmową wersje Core i jest naprawdę świetna. Ale powinno to nie znaczy że będzie :S Sprawdzał ktoś połączenie stereo BT z SP?
Jeszcze bardzo mnie ciekawi jak to będzie wyglądało od strony baterii w telefonie: dużo szybciej padnie? Tel ma Bluetooth 2.0 z profilami A2DP i AVRCP tak samo jak urządzenia czyli ma być ok?

Pozatym jak myślicie który lepszy:
http://allegro.pl/item275893119__jabra_bt620s_bluetooth_stereo_2lata_gwar_fv.html
http://www.pixmania.com/pl/pl/629147/art/motorola/s-uchawki-stereo-bluetoot.html?srcid=1950
« Ostatnia zmiana: Grudzień 02, 2007, 18:26:13 wysłana przez Szymcio »

*

Offline zajac

• 742
  • Sprzęt: SGS III Black
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 04, 2007, 18:17:28 »
To zalezy jakie sluchawki lubisz ja osobiscie wzialbym raczej Motorole,nielubie takich duzych sluchawek, aczkolwiek trzeba zobaczyc jakie maja pasmo przenoszenia...

*

Offline Szymcio

• **
  • 204
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 10, 2007, 20:52:48 »
Dobra kupiłem najtańsze (moto HT820), bardzo wygodne i dobrze grają. Wszystko ok. Tyle że: TCPMP i stary corePlayer nie obsługują AVRCP czyli nie działają przyciski do skakanie między kawałkami. Mam CorePlayer 1.1.1 i to śmiga tyle że strasznie wszystko zamula.... Nie można normalnie grać w brain evolution, niby opera chodzi spoko ale to nie jest tak jak powinno. Myślicie że da się coś z tym zrobic?

OK zrobiłem poprawki w rejestrze, uruchomiłem do tego smarttweaker noi jest troche lepiej. Jutro jak będę jechał na zajęcia przetestuje dokładnie.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2007, 01:28:51 wysłana przez Szymcio »