problem z upgrade i600 do WM6

• 2 Odpowiedzi
  • 817 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z upgrade i600 do WM6
« dnia: Wrzesień 06, 2008, 15:50:45 »
Witam. Mam problem po upgradzie do wm6. Mianowicie, gdy wgrałem upgrade to na początku nie chciał sie uruchomić (zawiesił sie na obrazku windows mobile). Po odpięciu od kabla i kilku formatach zadziałał. Natomiast, gdy wyłączam i włączam telefon to zmienia mi sie godzina. jak to naprawic?

*

Offline Asassello

• 594
  • Sprzęt: LOOX 718, i600, i5700
Odp: problem z upgrade i600 do WM6
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 08, 2008, 11:02:42 »
Witam. Mam problem po upgradzie do wm6. Mianowicie, gdy wgrałem upgrade to na początku nie chciał sie uruchomić (zawiesił sie na obrazku windows mobile). Po odpięciu od kabla i kilku formatach zadziałał. Natomiast, gdy wyłączam i włączam telefon to zmienia mi sie godzina. jak to naprawic?
Niestety nie wiem co zrobić z tą godziną (ja bym pewnie spróbował jeszcze raz wrzucić wm 6.0).
Czy jesteś pewien, że się wtedy zawiesił na obrazku windows mobile? Pytam, bo akurat w piątek też robiłem upgrade i też zatrzymał się na długo na tym obrazku. Jednak w końcu obrazek zniknął i wm ruszył.
Mam zresztą wrażenie, że 6.0 uruchamia się znacznie dłużej niż 5.0 (stoi dość długo właśnie na tym obrazku windows mobile).

Odp: problem z upgrade i600 do WM6
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 08, 2008, 20:55:40 »
Wgrałem WM jeszcze raz i poczekałem dłuższą chwilę. Odpalił normalnie i nie ma problemów już.  A z uruchamianiem to różnicy nie odczuwam.