Isntalowanie aplikacji w I600 - bez szans:(

• 6 Odpowiedzi
  • 3547 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Isntalowanie aplikacji w I600 - bez szans:(
« dnia: Luty 07, 2008, 13:02:29 »
Witam,

Mam olbrzymi problem z zainstalowaniem czegokolwiek. Nie moge dodac żadnych nowych programów dedykowanych pod windows mobile do posiadanego przeze mnie urządzenia. Każdorazowo jest informacja ze program pochodzi od nieznaego wydawcy i prośba o akceptację instalacji. Po akceptacji wyskakuje komunikat że instalacja nie powiodła sie. Plik instalacyjny nie jest przeznaczony do tego urządzenia. Dotyczy to każdej aplikacji poza Marchevką, która udanie wgrałem. Skąd inad programy których instalacja się nie udaje bezproblemowo instalują się na innym urzadzeniu wyposazonym w Windows Mobile (palmtop Mio p550). Ma ktoś pomysł w czym problem?
 Dublowanie wątków (marcinl)

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
Odp: Isntalowanie aplikacji w I600 - bez szans:(
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 07, 2008, 13:05:03 »
może instalujesz programy przeznaczone dla PPC, a samsung i600 to samrtphone (PPC ma dotykowy ekran, smartphone nie)
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 07, 2008, 13:07:53 »
Skąd inad programy których instalacja się nie udaje bezproblemowo instalują się na innym urzadzeniu wyposazonym w Windows Mobile (palmtop Mio p550). Ma ktoś pomysł w czym problem?

Jezeli tak, to jak napisal kolega wyzej probujesz wrzucic na smartphone aplikacje przeznaczone dla PocketPC, bo na PPC aplikacje dla smartphone tez sie nie instaluja ...
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 07, 2008, 13:11:54 »
Dzięki za błyskawiczne info - No to moze jakaś propozycja testu - jakiś program freeware np. gierka - który bankowo chodzi na i600. Spróbujemy zawalczyć.

Acha dodam że z operą mini tez mi nie poszło :(

*

Offline bronek

• **
  • 206
  • Sprzęt: Era G1
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 07, 2008, 15:26:08 »
... No to moze jakaś propozycja testu - jakiś program freeware np. gierka - który bankowo chodzi na i600 ...

np. wszystko z:  http://smartphone-freeware.com/  powinno się instalować bez problemu

:ok:

*

Offline zajac

• 742
  • Sprzęt: SGS III Black
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 08, 2008, 11:04:23 »
chciales test :) prosze bardzo http://herocraft.com/smart/download/games/revival/1.0/wm/InstallRevivalWM.exe ta gierka napewno chodzi na I600, instalujesz oczywiscie przez ActivSync'a, z poziomu PC. Napisz czy Ci sie udało...

*

Offline teufel

• 44
  • Sprzęt: HTC s310, Samsung I600, HTC p3600, Samsung I5700
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 08, 2008, 18:03:37 »

Acha dodam że z operą mini tez mi nie poszło :(

Pewnie dlatego, że I600 nie obsługuje Javy. Żeby korzystać z Javy trzeba zainstalować emulator - np. Jeodek - www.wmstandard.pl