Witam,
używam tego smartphona od kilku miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony.
WI-FI testowalem u siebie w domu i pracy i działa w porządku i bez zakłóceń, w hot-spotach . Bateria przy intensywnym użytkowaniu urządzenia wytrzymuje dzień - dwa. Bluetooh testowałem z K600i i K610i i nie było problemów, tak jak i ze słuchawką Motorola H605.
Wyświetlacz jest czytelny, wyrazisty, ogólnie ok. Kupiłem go w Saturnie a używam w Orange i zarówno internet przez GPRS jak i MMS dzialają (konfiguracja internetu przez sms od operatora a MMS zgodnie z opisem na orange.pl). Co do pisania smsów to do klawiatury trzeba się przyzwyczaić i z upływem czasu pisze się tak jakby zawsze używało sie takiej klawiatury
Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie dzwoniącego to polecam Photo Contacts PRO jednakże w wersji 4 bo nowa (5), przynajmniej u mnie nie wyświetla Caller ID, a support na razie nie może mi pomóc (choć się starają

.
A teraz wady - wg mojej subiektywnej oceny najsłabszym elementem tego smartphona jest moduł telefoniczny. Tzn w porównaniu do telefonów, które używałem wcześniej, minusem jest jakość dżwięku, szczególnie przez słuchawki - jest bardzo słaba, jak również telefon gubi zasięg bardzo często, tam gdzie inne działają bez problemu.
Inna wada - jeśli toś wybierze numer do ciebie to Samsung informuje cię o tym z dużym opóżnieniem i jeszcze na początku dżwięk jest cichy i dopiero po 1-2 sek. staje się głośniejszy, a dzieje się tak pomimo ustawienia głośności na max i wyłączenia narastających dżwięków. Dodam iż zmieniłem system na WM6 i może z tego powodu tak się pomieszało u mnie więc jeśli u kogoś tak się nie dzieje to poproszę o informację.