1. jak wrowadzić z klawiatury znak Backslash '\' .... bo jest tylko '/' ?
2. w 'AutoMapie' jak na mapie zaznaczyc dowolny jakiś punkt .... bez opisywania [[np. wg.adresu]] tak jak to się robi w ekranie dotykowym np. w PDA ?
3. w 'AutoMapie' będąc podłaczonym do GPS i przeglądając lub szukając w Opcjach .... telefon po kilkudziesięciu sekundach 'ucieka' z powrotem do Mapy ? da sie ustawić jakiś dłuższy czas ?
4. Czy w 'TotalCommander' po kliknięciu na 'Drzewo' otwiera Wam sie drzewo katalogów bo mi sie otwiera pusta strona-Ekran ?
Na pierwsze pytanie już znasz odpowiedź, na drugie poznałeś wcześniej
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=94614.0 ale widocznie mój układ klawiszy Ci nie podszedł

W każdym razie zwróć uwagę na wpis w keymappings.data - Mapping11=57;TrackingOnOff (klawisz "9"). GPS działa, a wyłączasz tylko funkcję nawigowania. Wiem, że używasz FakeCursora więc uważam, że to najbardziej precyzyjny sposób do określenia właściwego punktu, w przypadku pracy AM bez FakeCursora trafienie w wybrany punkt może być lekko utrudnione lub wręcz niemożliwe. Co do trzeciego pytania, to już wcześniej też nad tym myślałem i najlepszym rozwiązaniem dla mnie okazało się być szybszym niż AM

. A odnośnie ostatniego pytanka, to też mam pustą stronę, mało tego zauważyłem, że TotalCommander dodatkowo mi się zawiesza (chyba, że tak długo myśli).
Gdyby były jakieś niejasności odnośnie ad.2. to chętnie wyjaśnię bardziej szczegółowo.