0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Statyczne ip to Ty musisz sobie przypisać na routerze a nie na telefonie. Telefon nie ma z tym nic wspólnego.
Cytat: ddluk w Sierpień 15, 2007, 18:02:27Statyczne ip to Ty musisz sobie przypisać na routerze a nie na telefonie. Telefon nie ma z tym nic wspólnego.Chyba głupstwa piszesz Kolego. We właściwościach karty WiFi (Configure Network Adapters - WiFi adapter) można zdefinować aders IP jaki sobie wymyślimy (use specific IP address), lub z DHCP (Use server-assigned IP adress).Nazwy mogą być nieco inne w zależności od producenta/sterownika
nie ma u mnie takiego czegos ;/ poza tym to nie jest ipaq.. tylko smartphone.. a ipaq mam cos takiego.
Chyba głupstwa piszesz Kolego. We właściwościach karty WiFi (Configure Network Adapters - WiFi adapter) można zdefinować aders IP jaki sobie wymyślimy (use specific IP address), lub z DHCP (Use server-assigned IP adress).Nazwy mogą być nieco inne w zależności od producenta/sterownika
Właśnie to jest to, że w i600 tego nie ma. Działa on na wm5 lub wm6. W opcjach tego nie uświadczysz dlatego piszę, że musi to zrobić na routerze lub za pomocą zewnętrznej aplikacji o której jednak nie wiedziałem.
Cytat: ddluk w Sierpień 16, 2007, 11:33:40Właśnie to jest to, że w i600 tego nie ma. Działa on na wm5 lub wm6. W opcjach tego nie uświadczysz dlatego piszę, że musi to zrobić na routerze lub za pomocą zewnętrznej aplikacji o której jednak nie wiedziałem.OK Przyznaję Ci rację. Nie myślałem, że smartfony są tak upośledzone. Systemowo