Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
PDA Ogólnie
Serwisowanie
USZKODZONE GNIAZDO MDA 2
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
USZKODZONE GNIAZDO MDA 2
5 Odpowiedzi
485 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mikone
5
USZKODZONE GNIAZDO MDA 2
«
dnia:
Kwiecień 12, 2008, 11:50:14 »
Witam w moim mda nieposiadam zlącza komunikacyjnego co pozbawia mnie opcji naladowania telefonu
czy istnieje jakis sposub aby naladowac baterie??? kabelkami z ladowarki + i - jakos czy ladowarka do maej bateri ??
jas_pik:: Janusz Piwiński
7793
Odp: USZKODZONE GNIAZDO MDA 2
«
Odpowiedź #1 dnia:
Kwiecień 12, 2008, 12:06:38 »
Standardowo z tym MDA była stacja dokująca ze złączem do ładowania akumulatora . Kup taką stację lub poszukaj kogoś kto wlutuje Ci to złącze - samo możesz zakupić w cenie około 15 zł. Zgłoś się do naszych klubowych serwisantów - na pewno któryś ma.
potrzebna zgoda
Mikone
5
«
Odpowiedź #2 dnia:
Kwiecień 12, 2008, 13:58:37 »
niestety gniazda juz raczej niebedzie dalo sie przylotowac gdyz scieszki sa troche zdarte poprzez to ze wczesniejszy wlasciciel zalal gniazdo ,,kropelka'' ap otem ja zdarl i uszkodzil sciezki ... czyli napewno sa stacje dokujace mda do ktorych bedzie mozna wpiac sama baterie ? ...
czy ta stacja sie nada do bateri z mda 2
http://www.allegro.pl/item327257211_stacja_dokujaca_do_mda_2_ladowarka_wawa_tanio.html
«
Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2008, 14:01:42 wysłana przez Mikone
»
jas_pik:: Janusz Piwiński
7793
«
Odpowiedź #3 dnia:
Kwiecień 12, 2008, 14:06:34 »
Jak się dogadaszz ziele - to zobaczysz że nie akie trupy ratował. Bez sprawnego gniazda nie zmienisz systemu
potrzebna zgoda
Mikone
5
«
Odpowiedź #4 dnia:
Kwiecień 12, 2008, 14:11:48 »
ale mi na zmianie w telefonie systemu itp niezalezy telefon mi dziala bez zarzutow
brak tylko naladowanej baterii,gniazdem moge sie zajac kiedy indziej .. ale puki co potrzebuje szybka informacje jak moge sobie naladowac baterie albo jakim urzadzeniem tzn konkretna stacja dokujaca.. sprawne mda potrzebuje miec w ciagu 15 dni ;p
ziele
5159
Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
«
Odpowiedź #5 dnia:
Kwiecień 12, 2008, 16:13:29 »
Naładujesz tylko w stacji dokującej dla mda2 lub w innym mda2
. Jakbyś u mnie naprawiał to na 100% miałbyś naprawionego w tym czasie... zapewne jeszcze w 2x krótszym.
Are you shpongled?
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »