Ten PDA jest do niczego. Mało co na nim da się odpalić a o takiej nawigacji mozna wogóle zapomnieć
Za darmo bym tego nie wziął
Zauważ ze nie mając (już) palmtopa HP, nie posiadając żadnego doswiadczenia z urządzeniami innych firm (acer,spv, i-mate i reszta) - wogóle nie uczestnicze w dyskusjach im poswieconych bo nie uwazam zebym mógł cos sensownego tam napisac.
Sorry, ale dlaczego mnie krytykujesz, że wogóle odzywam się na temat palmtopa którego nie posiadałem, a sam tak się zachowujesz?
EDIT: (odpowiedź na poniższy post michobo, żeby potem nie czepiał się za... nabijanie postów)
Brawo, michobo! Brak ci argumentów to czepiasz się mojego nicka? Tak trzymaj!
Zresztą czego mogłem się po tobie spodziewać, patrząc chociaż na twoje odpowiedzi przy sprzedawaniu UMPC... żenada...
PS. No odpowiedz prawdę, miałeś tego HPeka, że mówisz, że jest zły?!
EDIT2:
Wiedza jaką posiadam o 1710 jest w tym wypadku WYSTARCZAJĄCA do tego by wygłosić swoją opinię w tym wątku w formie w jakiej to uczyniłem.
Wystarczy analiza danych technicznych 1710 by wiedzieć ze ten sprzet jest do niczego (np 32 MB Ram)
Teraz to już nie wytrzymam... Rotfl!

Ty chyba nie pamiętasz tego wątka, więc przypomnę:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=67433.msg446402EDIT3:
Ok, starczy, twoje ostatnie odpowiedzi:
No to po cholere sie odzywasz jak nie masz nic do powiedzenia ?!
Jesli koniecznie szukasz ujscia testosteronu to są do tego odpowiednie miejsca - nie tylko w sieci
Mozesz sobie takze ulżyć przed monitorem- nie tylko klikając
Wątek pamietam - to twoj sztandarowy topic w którym wypowiadałes sie na pdostawie tego co gdzies tam przeczytałes a pimpuś ci przyklasnął czym zdobył moje "uznanie"
Zaraz pewnie polecisz na skargę albo dopiszesz jakiś głupi koment do mojego ogłoszenia (które mi generalnie zwisa bo sprzęcik sprzeda się tak czy inaczej)
w zupełności mi wystarczają. Teraz widzę z człowiekiem na jakim poziomie miałem do czynienia i niestety, merytoryczna dyskusja z tobą jest niestety niemożliwa. Nie masz argunentów to zachowujesz się jak jakieś dziecko neostrady. Brawo...
EDIT4:
To jeszcze usunięty poniższy post pana michobo:
wiesz- po merytoryce twojej kolejnej wypowiedzi odnoszę wrazenie ze Twój nick jest jak najbardziej adekwatny do Twojej dzialalnosci na forum
"a wejdę i se poklikam"
ten dział nosi tytuł SERWISOWANIE - nie wolno mi tu wchodzić ?
jesli chcesz zabrac sensowny głos w dyskusji - doradź MĄDRZE koledze co ma zrobic zamiast szukać kolejnej pustej dyskusji....
o niczym
Wiedza jaką posiadam o 1710 jest w tym wypadku WYSTARCZAJĄCA do tego by wygłosić swoją opinię w tym wątku w formie w jakiej to uczyniłem.
Wystarczy analiza danych technicznych 1710 by wiedzieć ze ten sprzet jest do niczego (np 32 MB Ram)
EDIT
No to po cholere sie odzywasz jak nie masz nic do powiedzenia ?!
Jesli koniecznie szukasz ujscia testosteronu to są do tego odpowiednie miejsca - nie tylko w sieci
Mozesz sobie takze ulżyć przed monitorem- nie tylko klikając
Wątek pamietam - to twoj sztandarowy topic w którym wypowiadałes sie na pdostawie tego co gdzies tam przeczytałes a pimpuś ci przyklasnął czym zdobył moje "uznanie"
Zaraz pewnie polecisz na skargę albo dopiszesz jakiś głupi koment do mojego ogłoszenia (które mi generalnie zwisa bo sprzęcik sprzeda się tak czy inaczej)
EDIT5:
Ok, przepraszam. Proszę moderatora o... zdyscyplinowanie mnie (

) i usunięcie tych odpowiedzi. To wszystko co chciałem osobiście przekazać dla michobo w odniesieniu do wcześniejszego komenta w wątku o n560.