Tutaj chwalimy serwisantów ;-)

• 3 Odpowiedzi
  • 829 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 22, 2006, 15:03:08 »
Nie ma takiego wątku więc uważam, że przydałby się. Rekomendacje, pochwały, itd... Ah, i przydałoby się go przykleić.

To ja zaczynam:
Adzios! Geniuszem jesteś i Bogiem! ;-) Nie podejrzewałem, że na tym świecie są jeszcze tak uczciwi ludzie.
Wiem, że to wszyscy wiedzą, ale ten użytkownik to fachowiec kompletny.
Ostatnio po całym JEDNYM dniu użytkowania nowego Pocket, upuściłem go na podłogę wyłożoną kafelkami. I.. :/... Ekran poszedł się kochać. Byłem załamany i nie wiedziałem, czy będzie mnie stać kiedykolwiek na naprawdę tego i czy to się w ogóle opłaca. Załamany napisałem wątek na forum w sprawie "ile to może kosztować". I Ten facet spadł z nieba, zaproponował cenę, w którą nie mogłem uwierzyć. Trzy dni później mój Pocket jest znów idealny.

Dzięki, Adzios...
Jestem Ci dozgonnie wdzięczny! ;-)

POLECAM!
Jak Warszawa - to tylko Adzios.

*

Offline p.janowski

• 649
  • Sprzęt: aktualnie : HTC Touch Pro, SPV m650,  eeePC 701 1G
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 22, 2006, 15:24:06 »
spoko wątek : dobry pomysł !!!

- moze da sie to przerobić na kategoria ala hostspot z plusami i minusami (wraz z loginem) : jak na allegro ;). Dobrze byłoby takie cuś zrobić dla sklepów.

pzdr
Paweł

*

lucass

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 22, 2006, 21:23:04 »
to ja chwale ziele :P naprawiał mi drobiazgi typu zmaiana wtyczek w kabelkach, odwrocenie wtyczki w klawiaturze składanej zeby pasowała do palmtopa, doskonale lutuje gniazda jak ktos sobie wyrwie :P ze szczerym sercem moge polecic i recze ze  jego uczciwosc głową :P

*

Offline marcin7904

• *
  • 53
    • MobilePc
  • Sprzęt: Spv m3000, MyGuide 3000GO, Mio C250, Nokia N73
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 24, 2006, 11:49:57 »
To ja bym chcial podziekowac xpablo za postawienie mojego WIZARDA na nogi po nieumiejetnym wgraniu Romu.
Jeszcze raz wielkie dzieki.
Pozdrawiam